Parcul spitalului din Botoşani, revendicat şi câştigat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei moştenitori ai parcului deţinut de Spitalul judeţean de urgenţă "Mavromati" revendică în instanţă retrocedarea a 5.000 metri pătraţi, ajungând cu demersul lor până la Înalta Curte

Trei moştenitori ai parcului deţinut de Spitalul judeţean de urgenţă "Mavromati" revendică în instanţă retrocedarea a 5.000 metri pătraţi, ajungând cu demersul lor până la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Întrucât aceştia au solicitat restituirea în natură, nu au avut câştig de cauză la instanţele de la Botoşani şi Curtea de Apel Suceava. La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, moştenitorii au dobândit însă, între timp, dreptul asupra a 1.500 metri pătraţi teren din parcul spitalului. Un alt botoşănean a revendicat, în temeiul Legii 247, un teren de 3 hectare, în perimetrul municipiului Botoşani, pe care se află serele primăriei, administrate de societatea de termoficare. În primă instanţă, acesta a câştigat, spre indignarea unor consilieri locali din partidele de opoziţie.
Din cauza unor malversaţiuni şi a unor interese meschine, spun aceştia, serele vor fi pierdute, iar botoşănenii vor trebui să aducă flori din judeţele vecine sau din Republica Moldova.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite