VIDEO Panică într-un avion pe ruta Bucureşti - Catania. Doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale. WizzAir spune că a fost vorba doar de turbulenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasagerii unei curse WizzAir de pe ruta Bucureşti - Catania au trecut prin clipe de groază după ce aeronava a trecut printr-o zonă cu turbulenţe, mai multe persoane suferind atacuri de panică. Potrivit WizzAir, avionul nu a întâmpinat probleme tehnice, dar a fost nevoit „să menţină altitudinea înainte de aterizare pe Aeroportul Catania“, din cauză că pista era inspectată pentru că un alt avion ar fi lovit o pasăre.

UPDATE. Compania WizzAir a informat că aeronava care efectua cursa Bucureşti-Catania a experimentat turbulenţe, iar unii pasageri au suferit atacuri de panică.

„ Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control să menţină altitudinea deasupra Aeroportului Catania înainte de aterizare, în condiţiile în care pista era inspectată din cauza unui posibil impact cu o pasăre a unei alte aeronave. În timpul aşteptării, zborul a experimentat turbulenţe iar doi pasageri au avut atac de panică. După ce aeronava a aterizat în siguranţă, echipajul a solicitat asistenţa personalului medical pentru pasagerii afectaţi. Debarcarea a continuat normal după ce a fost acordată asistenţa medicală şi echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Deşi cauzele situaţiei au fost independente de companie, echipajul a făcut eforturi pentru a se asigura că întârzierea şi impactul asupra pasagerilor să fie minime“, precizează WizzAir.

Anterior, un pasager intervievat de Antena 3 a povestit că oamenilor li s-a făcut rău după ce s-au panicat din cauza zguduiturilor resimţite. Aceeaşi sursă a declarat că unii pasageri ar fi văzut flăcări ieşind din motorul drept, dar informaţia nu a fost confirmată.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite