Operaţiunea "Alei între blocuri", la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Bacău a demarat programul "Alei între blocuri". Primarul Romeo Stavarache s-a întâlnit ieri cu locuitorii din cartierul Aviatori. Problema aleilor şi cea a reabilitării termice a

Primăria Bacău a demarat programul "Alei între blocuri". Primarul Romeo Stavarache s-a întâlnit ieri cu locuitorii din cartierul Aviatori. Problema aleilor şi cea a reabilitării termice a blocurilor au fost principalele subiecte de discuţie. O alta este cea a refacerii spaţiilor verzi.
Primăria dispune de 650.000 fire de flori, 200.000 fire de gard viu şi 2.000 puieţi de arbori şi oferă gratuit cetăţenilor material dendrologic pentru spaţiile verzi din cartiere. Curăţenia este necesară, mai ales că sfârşitul iernii a lăsat Bacăul în mizerie. Gunoaiele sunt încă risipite printre blocuri, iar angajaţii de la salubritate au avut un început de primăvară aglomerat. În cartierul Gherăieşti va începe săptămâna viitoare igienizarea a 10 hectare de parc. Directorul Direcţiei Spaţii Verzi, Viorica Marcu, a precizat că vor fi amplasate jocuri de copii ecologice, cu module mici, în cinci cartiere din oraş. De asemenea, va fi reabilitat şi parcul Spicul, iar parcul Trandafirilor va primi un chioşc pentru fanfară şi vor fi schimbate băncile din toate parcurile Bacăului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite