O tânără originară din România a murit după ce a căzut din catedrala Saint Paul din Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă în vârstă de 23 de ani originară din România - Lidia Dragescu - a murit săptămâna trecută, după ce a căzut din catedrala Saint Paul din Londra.

Familia tinerei, care era stabilită la Romford, Essex, i-a adus, marţi, un omagiu, afirmând că „era cea mai frumoasă persoană din lume“, relatează „The Daily Mail“ şi „The Sun“.

Pe data de 11 octombrie, în jurul orei locale 10.30, tânăra, care studia afacerile şi era patinatoare pe gheaţă, a căzut 30 de metri în gol, din Whispering Gallery. În ciuda faptului că echipele de paramedici au intervenit imediat, ea nu a putut fi salvată.

Devastată, familia tinerei a dat o declaraţie citată de presa britanică: „Inima sa era pură şi blândă, un suflet dintr-o altă lume. Era o studentă excepţională şi o patinatoare pe gheaţă talentată“.

Circumstanţele incidentului sunt încă necunoscute.  Totuşi, mama Lidiei a declarat pentru „Evening Standard“ că tânara era „foarte tristă“ şi „nu avea prieteni“. „Evadarea ei stătea în lectură - câteva ore pe zi“, a menţionat ea. 

Lidia s-a mutat în Marea Britanie în 2012, alături de mama sa şi cei doi fraţi şi era studentă la University of East London.

image

Catedrala Londra -  fotografie din Whispering Gallery FOTO EPA 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite