Negocieri politice strânse pentru postul de viceprimar în Scheia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Suceava, Ion Lungu, doreşte ca formaţiunea pe care o conduce să recâştige mandatul de viceprimar din comuna Scheia, rămas vacant după demiterea liberalului Octavian Dârja.

Preşedintele PNL Suceava, Ion Lungu, doreşte ca formaţiunea pe care o conduce să recâştige mandatul de viceprimar din comuna Scheia, rămas vacant după demiterea liberalului Octavian Dârja. Pentru atingerea acestui obiectiv, Ion Lungu va purta discuţii cu primarul PD al localităţii, Vasile Andriciuc, dar şi cu reprezentanţii formaţiunilor politice din Consiliul Local, inclusiv PSD.
Consiliul din Scheia ar putea desemna noul viceprimar al comunei în reuniunea din 6 aprilie. Înlocuirea fostului viceprimar este definitivă prin hotărârea Curţii de Apel Suceava. Acesta a fost acuzat, în primăvara anului 2005, de 12 dintre cei 15 aleşi locali din Scheia, că a folosit în interes personal beneficiile venitului minim garantat, că vine băut la serviciu şi are o atitudine necorespunzătoare în reuniunile deliberativului local. La acea vreme, Prefectura Suceava a atacat în instanţă decizia consilierilor, dar tribunalul le-a dat dreptate aleşilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite