Marcel Toader a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Toader a murit FOTO Facebook

Omul de afaceri Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea şi al Mariei Constantin a murit, informează Antena 3.

Din primele informaţii, se pare că Marcel Toader a suferit un infarct, conform Antena 3.  Medicii au încercat manevre de resuscitare peste o oră, dar fără rezultat.

Om de afaceri şi fost rugbist, Marcel Toader, în vârstă de 56 de ani, a fost cunosut şi prin prisma relaţiilor şi a certurilor care au urmat după despărţiri. Toader a fost căsătorit de şase ori, printre consoartele sale numărându-se vedete precum Gabriela Cristea, Maria Constantin sau Ana Maria Ferentz.

Apropiaţi ai omului de afaceri au declarat că acesta avea probleme financiare în ultima perioadă şi a suferit foarte mult din cauza despărţirii de cântăreaţa Maria Constantin în anul 2017, Marcel Toader acuzând-o de infidelitate.

Imagine indisponibilă

„Avea probleme cu inima, în 2012 a făcut un infarct, dar nu ştiu dacă şi-a tratat probleme de sănătate. Noi nu mai comunicam deloc", a declarat fosta soţie a lui Marcel Toader, prezentatoarea Gabriela Cristea, pentru Mediafax.

marcel toader gabriela cristea click

Te-ar putea interesa şi:

Marcel Toader a murit. Cum s-a transformat afaceristul din prinţ în cerşetor

Marcel Toader a murit. Reacţiile fostelor soţii Gabriela Cristea şi Maria Constantin

    

Marcel Toader a murit. Cum arăta fostul rugbyst pe vremea când România obţinea cel mai mare rezultat din istoria acestui sport

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite