MAI spune povestea din spatele fotografiei virale cu o poliţistă care a devenit ţinta răutăţilor pe net. Cum o apără colegii pe „doamna Geta“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook.com / Ministerul Afacerilor Interne
Foto Facebook.com / Ministerul Afacerilor Interne

O poliţistă de la Brigada Rutieră a devenit în urmă cu câteva zile ţinta glumelor răutăcioase pe Facebook, din cauza aspectului său fizic, după ce o fotografie, în care apare în misiune pe un bulevard in Capitală, a devenit virală alături de comentarii negative care criticau faptul că femeia este supraponderală. Sâmbătă, Ministerul de Interne a publicat pe Facebook un text moralizator în care prezintă povestea „doamnei Geta“.

Imaginea cu poliţista a fost publicată joi pe Facebook, alături de textul „Poliţia Română îşi face publicitate pe pagina lor cu fotomodele... Dar în trafic te opreşte asta. Cum reacţionezi?“ şi a fost distribuită intens. Comentariile nu sunt deloc magulitoare pentru cea despre care MAI a arătat sâmbătă că este o angajată a Brigăzii Rutiere, în vârstă de 56 de ani, care ar putea să iasă la pensie, dar nu o face pentru că-i place meseria sa, iar aspectul fizic atât de criticat de internauţi este consecinţa unui tratament urmat pentru a putea deveni mamă.

doamna geta virala

Iată mai jos textul integral publicat de Ministerul Afacerilor Interne pe Facebook:

„Joi dimineaţa, doamna Geta a intrat cu capul plecat în sediul Brigăzii Poliţiei Rutiere şi a mers direct spre biroul comandantului.

Avea lacrimi în ochi şi mergea precipitat.

În cei 27 de ani de muncă, nimeni nu o mai văzuse aşa! Cu toţii erau obişnuiţi să o vadă mereu zâmbitoare şi mai ales să audă “Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva?”.

Acum se îndrepta spre biroul comandantului.

- Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliţiei rutiere. E numai greşeala mea! Să ştiţi că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiţi supărat pe mine!

- Doamna Geta, vă asigur că nimeni nu are ce să vă reproşeze. Şi vă mai asigur de ceva, noi vă iubim şi vă preţuim enorm! Un singur lucru vă rog, să nu mai plângeţi. Noi chiar vă iubim!

În acea zi, doamna Geta nu a ieşit din birou, iar atunci când a plecat acasă a făcut în aşa fel încât să nu fie văzută de nimeni. 

A doua zi, a venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg.

- Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeţi în curte. Vă aşteaptă cineva! 

Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aştepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.

- Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteţi să ne salutaţi ca şi până acum!

- Bună dimineaţa, copii! Aveţi nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoţionată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire....

- De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!

Doamna Geta este poliţista care săptămâna aceasta a devenit virală în mediul online, în special pentru constituţia sa fizică. Au fost mulţi care au denigrat-o şi au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie şi-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul şi i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.

Şi mai e ceva de menţionat, deşi ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeaşi pasiune şi cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă. 

Pentru noi, doamna Geta este o lecţie.

Pentru voi ce e?“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite