Mai mulţi români şi ceceni din Franţa s-au bătut cu bare de fier şi cuţite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi etnici ceceni şi români s-au bătut duminică seara în satul francez Epinay-sur-Orge. Un bărbat a primit o lovitură puternică de topor în cap, fiind spitalizat, iar alte opt persoane au fost arestate.

Între mai mulţi români şi etnici ceceni a izbucnit un conflict în Epinay-sur-Orge, departamentul Essonne din nordul Franţei, potrivit paginii online a televiziunii franceze TF1. Un bărbat implicat în conflict a fost rănit grav după ce a primit o lovitură de topor în cap. 

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar după ce a primit îngrijiri medicale starea s-a stabilizat. Identificat drept un etnic cecen, bărbatul a fost preluat în custodia poliţiştilor după externare. Acelaşi tratament din partea autorităţilor franceze l-a  primit şi un alt rănit în altercaţia de duminică, care a fost transportat la un spital parizian.

În total au fost arestate opt persoane, forţele de ordine intervenind pentru a pune capăt luptei care s-a petrecut pe o stradă aflată în apropierea autostrăzii 6. Numele bătăuşii şi numărul acestora nu au fost încă precizate cu exactitate de poliţişti.

Imigranţii aveau asupra lor cuţite, cel puţin un topor şi bare de fier. Motivul violenţelor nu a fost încă stabilit cu certitudine, însă rezultatele preliminare ale anchetei indică o dispută privind vânzarea unui teren. 

Î

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite