Lumina Sfântă, sponsorizată de Poteraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, a fost lăudat de Patriarhul Daniel pentru că a plătit avionul cu care a fost adusă de la Ierusalim Lumina Sfântă.

„Este o bucurie să spunem că dânsul (n.r. Cristian Poteraş) s-a arătat darnic şi s-a ocupat de avionul special care a adus această Lumină, desigur, la insistenţele Preasfinţitului Episcop-vicar Varsanufie Prahoveanul", a spus PF Daniel, în cuvântarea ţinută la Patriarhie.

Citiţi şi:

Cristian Poteraş a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu

VIDEO EXCLUSIV Poteraş, despre ancheta DNA : "Aşteptam cu nerăbdare să fiu trimis în judecată"


„Nu vă pot spune dacă am dat sau nu bani pentru această deplasare! Dumnezeu este mare, iar eu, fiind un creştin practicant, nu mă joc cu lucrurile sfinte. Dacă v-aş da detalii, ar însemna că mă laud", a refuzat Poteraş să precizeze dacă a plătit avionul din bani publici sau din propriul buzunar.

Cristian Poteraş şi vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, au făcut parte din delegaţia Patriarhiei  care a mers la Ierusalim după Lumina Sfântă. Nici Flutur nu a fost uitat de Preafericitul Părinte Daniel.

„A fost prezent şi domnul Gheorghe Flutur, ca de obicei dânsul vine pentru Lumina aceasta de la Ierusalim în fiecare an pentru a o duce repede în Bucovina, mai ales că acolo se desfăşoară în fiecare an un program «Paştele în Bucovina»", a menţionat Patriarhul în aceeaşi cuvântare.

Gheorghe Flutur a refuzat şi el să ofere lămuriri legate de costul cursei, susţinând că, pur şi simplu, s-a bucurat de vizita la Ierusalim, „fără să intre‑n astfel de amănunte".  A contribuit Valentina Deleanu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite