Legătura pe care o face Marian Godină între crima de la metrou, statul paralel şi dezinteresul publicului pentru modificarea legilor justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
marian godina

Poliţistul-vedetă de pe Facebook, Marian Godină, comentează, pe contul său de socializare, reacţiile internauţilor după confundarea de către presă a victimei crimei de la metrou cu o altă femeie, cu acelaţi nume: „Întelegeţi ce înseamnă pentru unii să citească o ştire de pe net? Sau să se uite la o televiziune?“.

„După incidentul de la metrou, nişte jurnalişti au comis o gafă şi au dat o ştire cu pozele victimei, poze pe care le-au luat de pe profilul de Facebook al unei fete din Craiova pe care o chema la fel ca pe victimă. De curiozitate am intrat pe acel profil şi am văzut că săraca fată, probabil asaltată de mesaje şi telefoane, postase un text prin care îşi asigura cunoscuţii că este bine şi că a fost o confuzie.

Apoi am citit câteva comentarii. Unii îşi manifestau bucuria că fata este bine. Dar alţii...vaaai...alţii... Erau comentarii de genul:

"Ba ea e fata de la metrou, postează altcineva de pe contul ei", "Nu e adevărat, eşti moartă! Am văzut la ştiri că ai murit." (mă întreb cui i se adresa ăsta, dacă el avea convingerea că fata aceea e moartă), "Postează familia pentru că nu vrea să se afle că le-a murit fata."

Întelegeţi ce înseamnă pentru unii să citească o ştire de pe net? Sau să se uite la o televiziune?

Şi acum gândiţi-vă că unii se chinuie să le explice ăstora despre schimbările legilor justiţiei, într-un limbaj cât mai accesibil. Ce să le explici sau cum să le mai desenezi, când ei văd la televizor că soroş şi că stat paralel?“, scrie Marian Godină pe contul său de Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite