Justiţia britanică a găsit vinovaţii în cazul uciderii românului Răzvan Sârbu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Macdonald (stânga) şi Charlie White (dreapta), tinerii britanici găsiţi vinovaţi de uciderea românului Răzvan Sârbu FOTO BBC
Alex Macdonald (stânga) şi Charlie White (dreapta), tinerii britanici găsiţi vinovaţi de uciderea românului Răzvan Sârbu FOTO BBC

Doi tineri au fost găsiţi vinovaţi în cazul uciderii cu cruzime a românului Răzvan Sârbu, al cărui caz a oripilat opinia publică britanică în mai anul trecut.

Curtea Coroanei din Maidstone a decis că Charlie White şi Alex Macdonald, ambii de 19 ani, sunt vinovaţi în cazul uciderii românului Răzvan Sârbu, al cărui trup neînsufleţit a fost găsit în luna mai într-o pădure din localitatea Tovil, informează BBC.

Un alt tânăr britanic, Jimmy Buckley, de 20 de ani, acuzat de implicare în această crimă, a fost declarat incapabil din punct de vedere medical pentru a răspunde pentru faptele sale.

Macdonald şi White susţin că nu l-au omorât pe român.

Conform autopsiei, tânărul român a decedat din cauza unor unor răni provocate la cap, dar şi pe corp. Atacatorii au folosit o macetă.

Răzvan Sârbu a fost ucis în data de 6 mai, după ce a fost bătut cu sălbăticie de cei trei. Originar din Iaşi, românul dormea într-un cort din apropierea unei zone rezidenţiale, iar trupul său a fost descoperit într-o pădure de la marginea oraşului, de un câine. Românul suferise multiple fracturi craniene, dar şi mai multe coaste şi oase rupte. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite