Jurnalist din presa sportivă, ameninţat cu moartea pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesajul de ameninţare ar fi fost trimis de un membru al Peluzei „Cătălin Hîldan”
Mesajul de ameninţare ar fi fost trimis de un membru al Peluzei „Cătălin Hîldan”

Ameninţare cu moartea în stil „Charlie Hebdo” la adresa unui jurnalist al Gazetei Sporturilor. Victor Vrînceanu a primit, sâmbătă, un mesaj pe Facebook cu textul: „Vei fi un Charlie Hebdo în variantă de soft mode. Ştim la ce oră ajungi la muncă, ştim unde stai...”.

Aceleaşi mesaje de ameninţare, generale, au fost adresate şi redacţiei. Mesajul este semnat de o persoană care pretinde că face parte din PCH – „Peluza Cătălin Hîldan”, dar reprezentanţii galeriei dinamoviste nu şi-l asumă.

Victor Vrînceanu a depus o plângere la poliţiei, iar duminică dimineaţa autorul a fost deja identificat şi ridicat pentru a fi audiat de către anchetatori. Autorul ameninţării are 24 de ani şi locuieşte în Capitală.

„În data de 25 martie, un jurnalist din cadrul unei publicaţii sportive a depus o plângere la Secţia 8 Poliţie în care sesiza faptul că prin intermediul unei reţele de socializare a primit un mesaj de ameninţare. În această dimineaţă, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, bărbatul care a postat mesajul a fost identificat şi depistat, în prezent fiind audiat la sediul subunităţii. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare şi pentru stabilirea situaţiei de fapt. Bărbatul în cauza are 24 de ani şi este din Bucureşti“, au declarat surse din Poliţia Capitalei.

Nemulţumirea fanului dinamovist este modul în care Gazeta Sporturilor a relatat despre scandalul de la echipa naţională izbucnit după ce patru jucători dinamovişti au băut alcool în avion.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite