Judecătorul din Mehedinţi care a accidentat un copil a fost arestat. Avocaţii vorbesc despre o înscenare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorul suspectat că a lovit cu maşina un copil la Drobeta Turnu Severin şi a fugit de la locul accidentului a fost arestat. La finalul audierilor, magistratul a declarat că va face recurs, pentru că i se face o mare nedreptate.

Avocaţii lui Dumitraşcu susţin că magistratul este victima unei înscenări, şi că băieţelul de trei a fost aruncat intenţionat în faţa maşinii conduse de el.

Sever Dumitraşcu, judecător la Tribunalul Mehedinţi, este acuzat că, în în urmă cu două zile, a intrat cu maşina pe o stradă cu "acces interzis" din Drobeta-Turnu Severin şi a accidentat un copil în vârstă de trei ani, apoi a părăsit locul faptei.

Imediat după accident, un trecător aflat în zonă a apelat serviciul de urgenţă, copilul fiind transportat la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, în prezent având piciorul în gips şi fiind în afara oricărui pericol, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului instanţei supreme.

Judecătorul Sever Dumitraşcu a fost găsit de poliţişti vineri, la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde era internat la secţia de Cardiologie, fiind dus la Bucureşti pentru audieri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite