Jucătorii la Loto 6/49 au cotizat, OTV a încasat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de oameni îşi fac deja planuri cu banii pe care i-ar câştiga la extragerea de duminică la 6 din 49 cu biletul lui Ogică. Achitarea datoriilor, excursii exotice, achiziţionări de

Sute de oameni îşi fac deja planuri cu banii pe care i-ar câştiga la extragerea de duminică la 6 din 49 cu biletul lui Ogică.

Achitarea datoriilor, excursii exotice, achiziţionări de locuinţe şi începerea unei afaceri profitabile. Acestea erau, marţi seara, visele celor mai mulţi dintre naivii care au venit din toate colţurile ţării pentru a depune câte o sută de euro în contul "Marelui Bilet" de la OTV. De când Stelian Ogică a lansat ideea de a concepe un bilet de loterie cu 23 de numere, în valoare de 137.000 de euro, sute de oameni s-au postat în faţa televiziunii lui Dan Diaconescu cu speranţa că vor scăpa de sărăcie sau îşi vor mări veniturile.

Marţi seara, cei care aveau deja numere de ordine îşi aşteptau înfriguraţi rândul să intre în televiziune. Pentru mulţi dintre ei faptul că apăreau la tv era mai important decât jocul în sine. "Poate o să ne vadă vecinii, prietenii, rudele şi or să vină şi ei", spuneau câţiva bucureşteni care, deşi ştiau că or să fie văzuţi, poate, de întreaga ţară, nu au vrut să îşi dea identitatea.

"Clienţi" din toată ţara Pentru unii, 100 de euro reprezintă salariul sau pensia pe o lună de zile, dar sumele mari care ar putea fi câştigate, la extragerea de duminică, i-au determinat să uite acest aspect. "Ştiu că pot să pierd banii, dar puteam să îi pierd şi dacă jucam singură pe un bilet", spunea o femeie care venise din Constanţa pentru a juca o sută de euro.

Unii dintre ei s-au grupat câte doi sau mai mulţi pe o singură "chitanţă". "Suntem patru oameni pe două sute de euro. Va merge să îi dea cel mai norocos dintre noi. Am putea să câştigăm în jur de o mie de euro de fiecare", susţineau încrezători patru prieteni din Olt. "Au venit din Cluj, Constanţa, Slatina, dar şi din alte zone ale ţării. Sunt de la pensionari până la copii, însoţiţi de părinţii lor.

Noi le spunem oamenilor să nu dea mai mult de o sută de euro de persoană. Există şanse mari să câştigăm, dar putem să pierdem tot", a spus jurnalistul Luis Lazarus. Înghesuială la listă Alte aproximativ 300 de persoane aşteptau să se treacă pe listă. În jurul orei 23.00 se aude o voce de bărbat: "Cine se mai înscrie să vină aici"! Imediat, lângă o maşină parcată lângă gura de metrou din Piaţa Romană, de prin toate cotloanele au sărit zeci de oameni dornici să-şi treacă numele pe listă şi să primescă numărul de ordine.

"Hai să facem şi noi un rând, să stăm ordonaţi!", şi-a dat un "cotizant" cu părerea. Şi oamenii s-au aliniat fără să crâcnească, aşteptându-şi liniştiţi rândul. Fast-foodurile îşi fac "planul" Şi fast-foodurile din zonă erau pline. Cei care îi serveau pe viitorii "câştigători" au recunoscut că vânzările au fost de aproape trei ori mai mari decât în zilele de weekend, când se presupune că "lumea mai iese la o terasă". Oamenii stăteau la cozi imense pentru o porţie de cartofi prăjiţi, un sandvici şi un suc, discutând tot despre Loto şi cum or să cheltuiască banii.

Vor să joace şi românii plecaţi din ţară Suma maximă pe care un participant poate să o plătească este de 1.500 de euro, iar Stelian Ogică susţine că a primit multe telefoane, atât din ţară, dar şi din străinătate. "Am fost sunat din Italia, Spania, Germania. Cineva din Germania a vrut să dea o sumă foarte mare, spunând că în cazul în care se va câştiga premiul, va lăsa banii în continuare", ne-a povestit Ogică.

Sumele care ar putea fi împărţite între concurenţi sunt relativ mari. Cei care au dat câte 100 de euro pot primi aproximativ 6.000 de euro, iar cei care au depus suma maximă, de 1.500 de euro, îşi pot mări veniturile cu cel puţin 80.000 de euro fiecare. Aceste sume i-au făcut pe români să vină cu mic, cu mare la Bucureşti pentru "a da lovitura cu marele bilet". Combinaţia de 23 de numere nu este încă stabilită, dar Ogică spune că se vor lua în seamă şi numerele sugerate de participanţi.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite