Incident extrem de grav la bordul unui avion Ryanair. Un român a vrut să deschidă ieşirea de urgenţă în timpul zborului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident extrem de grav a avut loc sâmbătă la bordul unui avion al Ryanair care zbura de la Bucureşti la Roma. Cu puţin timp înainte de aterizarea, un pasager a forţat una dintre uşile ieşirilor de urgenţă.

Potrivit relatărilor, echipajul, inclusiv căpitanul, a intervenit pentru a-l imobiliza pe român, recurgând inclusiv la bătaie. Tânărul a fost lovit cu pumnii. În cele din urmă, aeronava a aterizat în siguranţă, după 20 de minute, iar pasagerul a fost reţinut de autorităţi.

„S-au aprins becurile. Comandantul a fost înştiinţat prin panoul de comandă. El (pasagerul, n.red.) a dezlegat, a descătuşat acel lacăt de siguranţă. Presupunând că reuşea să scoată trapa afară, nu mureau pasagerii, dar s-ar fi creat un curent incredibil de mare”, a explicat Sorin Stoicescu, expert aviaţie,  potrivit Antena3.ro

„Ryanair nu este la primul incident de acest tip. O cursă din ianuarie a avut aceeaşi surpriză. Un pasager a deschis uşa de urgenţă şi s-a urcat cu tot cu bagaj pe unul dintre planurile avionului, de unde a fost foarte greu de dat jos”, a mai adăugat Stoicescu. 

Potrivit observator.tv, aeronava a decolat la ora 10.00 de pe aeroportul Henri Coandă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite