Imobile sechestrate pentru recuperarea unui prejudiciu de 9 milioane de lei din eveziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au pus în aplicare opt mandate de aducere
Poliţiştii au pus în aplicare opt mandate de aducere

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea DIICOT, au făcut, miercuri, 11 percheziţii pentru destructurarea unei grupări evazioniste.

Pentru recuperarea prejudiciului de 9 milioane de lei, cauzat prin evaziune fiscală, anchetatorii pus sub sechestru nu mai puţin de 100 de imobile, dintre care 94 de apartamente şi 6 terenuri, care aparţin persoanelor fizice şi juridice bănuite a fi implicate în activitatea infracţională.

Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie 2011 – octombrie 2014, membrii reţelei ar fi creat unui circuit scriptic evazionist din care făceau parte mai multe societăţi comerciale, circuit pus la dispoziţia altor persoane, care astfel ar fi beneficiat de importuri de mărfuri la un preţ subevaluat.

În acest mod, membrii grupării infracţionale ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 9 milioane de lei.

Poliţiştii au pus în aplicare opt mandate de aducere. La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale a Poliţiei Capitalei, precum şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite