Guvernul Grindeanu şi mişmaşurile lui legislative

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mişmaşul prin care guvernul condus de premierul-marionetă, cu numele din buletin Sorin Grindeanu, voia să pună în practică ordinele şefilor săi politici Dragnea şi Tăriceanu vizând graţierea şi amnistiere a fost dejucat ieri de preşedintele Klaus Iohannis.

Dorinţa celor ce le dau ordine lui Grindeanu şi miniştrilor din Cabinetul condus în fapt de Dragnea este aceea de a pune mâna pe justiţie ca operaţiune principală în preluarea totală a puterii. După care e mai mult ca sigur că vor trece la desfiinţarea DNA.

Se vedea limpede, de la o poştă că nişte inşi certaţi cu legea, cu morala şi defectivi de orice urmă de bun simţ care conduc PSD şi ALDE plănuiau ca prin ordonanţe de urgenţă să-i facă scăpaţi din închisori ori să scurteze pedepsele binemeritate nu doar pungaşilor, criminalilor, pedofililor şi violatorilor, cum se spune îndeobşte, ci îndeosebi pe tovarăşii lor politici aflaţi pe bună dreptate în închisori.

Preşedintele Iohannis s-a comportat ca un adevărat om de Stat şi a început ieri o luptă pentru salvarea ideii de justiţie în România. Care e de aşteptat că va avea episoade multe şi în care trebuie sprijinit de populaţie.

Marii tejghetari politici Dragnea şi Tăriceanu care îl comandă pe Sorin Grindeanu îşi închipuie că, după ce au păcălit alegătorii pe 11 decembrie, îi mai pot duce o dată de nas pe români, dându-le câţiva lei în plus la salariu. Bani în schimbul cărora aceştia vor închide ochii şi le vor înghiţi furtişagurile şi minciunile care curg gârlă de când guvernul PSD-ALDE s-a instalat la palatul Victoria.

Nu mai departe decât miercuri seară l-am auzit pe un neghiob pe nume Chiriţă, dacă îmi aduc bine aminte odinioară mare mahăr sindicalist, astăzi pesedist paraşutat în Parlamentul României, că el, partidul şi guvernul lui ar avea datoria să pună exclsuiv în practică voinţa celor ce le-au dat votul , i-au adus la puterea şi care, pasămite, ar vrea să îi vadă amnistiaţi pe Voiculescu, pe Fenechiu, pe Severin, pe Chiuariu şi chiar pe numitul Dragnea Liviu.

Nu, domnule Chiriţă, dumneata, Parlamentul şi Guvernul României aveţi obligaţia constituţională, consfinţită prin jurământ, de a-i sluji pe toţi cetăţenii României.

E adevărat. Mustesc partidul şi guvernul dumitale de inşi cu probleme penale şi de plagiatori , dar asta nu înseamnă nici măcar că toţi cei care v-au dat votul ar fi asemenea lor. Nu toţi alegătorii păcăliţi de PSD şi ALDE sunt condamnaţi penal, precum numitul Dragnea Liviu şi nici trimişi în judecată pentru mărturie mincinoasă, precum numitul Popescu-Tăriceanu Călin Anton.

Manifestările de stradă de miercuri seara de la Bucureşti, Cluj, Sibiu şi Iaşi sunt doar un semn că nu toţi cetăţenii României acceptă târgul bani contra democraţie propus mişeleşte de coaliţia mamut PSD-ALDE.

Şi că nu toţi românii stau cu minciuna la masă, aşa cum stă coaliţia guvernamentală ce vrea să-şi facă scăpaţi din închisori tovarăşii de furt şi de demagogie!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite