Grigore Cartianu a lansat la Timişoara cartea "Sfărşitul Ceauşeştilor" / Urmează Cluj-Napoca, Braşov, Bucureşti şi Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Timişoara, Grigore Cartianu a fost întâmpinat, ieri, de cititorii interesaţi de „Sfârşitul Ceauşeştilor“. Cartea bestseller la Bookfest va fi lansată astăzi la Cluj-Napoca,  mâine, la Braşov, marţi, la Bucureşti, şi miercuri, la Craiova.

„Este o mărturie, un adevăr necamuflat despre adevărata Revoluţie şi despre lovitura de stat, care nu se exclud una pe cealaltă, ci, din păcate, coexistă", a spus ieri Traian Orban, preşedintele asociaţiei „Memorialul Revoluţiei" din Timişoara, prezent la lansarea volumului „Sfârşitul Ceauşeştilor" la librăria „Adevărul" din oraşul de pe Bega.

 Ion Caramitru, invitat special la standul Adevărul Holding: „Revoluţia română a pierdut şansa de a fi una profund anticomunistă."

„Sfârşitul Ceauşeştilor“, cea mai vândută carte

Istoria de lângă noi: martorii fugii cuplului de dictatori

Ultima zi la Bookfest 2010/ „Sfârşitul Ceauşeştilor” s-a vândut în 2.500 de exemplare

Stănculescu, adus la târg din puşcărie

Prima zi la Bookfest 2010

Ziua a treia la Bookfest 2010

Iliescu şi Cartianu,duel pentru Revoluţie

Grigore Cartianu, autorul volumului, a mărturisit că nu are de gând să se oprească aici. „Noi, cu toţii, avem nevoie să ştim adevărul. Împreună cu regizorul Radu Gabrea vrem să realizăm un documentar despre sfârşitul Ceauşeştilor cu toată povestea, de la începuturile ei - Timişoara, 17 decembrie 1989 - până la execuţie. Va fi un film reconstituit fidel", a dezvăluit autorul.

Majoritatea timişorenilor care au cumpărat „Sfârşitul Ceauşeştilor" a fost încântată de faptul că este o carte ce tratează în detaliu evenimentele care au cutremurat o ţară întreagă.

„Am fost învăţat că trebuie să văd istoria cu obiectivitate, cu un al treilea ochi. Sunt încântat de ideea că aceasta carte e scrisă de un jurnalist care vede cu un ochi obiectiv ce s-a întâmplat '89", a spus Alexandru Scurtu (29 de ani), profesor de limba latină.

Grigore Cartianu a fost asaltat, încă de când a pus piciorul în Banat, de cititorii care au dorit să aibă un autograf de la autor. Volumul „Sfârşitul Ceauşeştilor" a fost bestsellerul Târgului de Carte Bookfest, cu 2.130 de exemplare vândute.

Întâlniri cu publicul

După succesul de la Târgul de Carte Bookfest 2010, unde au dominat topul vânzărilor (2.130 de exemplare, de 2,3 ori mai mult decât următoarea clasată), Grigore Cartianu şi cartea sa, „Sfârşitul Ceauşeştilor", vor continua întâlnirea cu publicul în alte patru mari oraşe: Cluj-Napoca, Braşov, Bucureşti şi Craiova. Aceste întâlniri vor avea loc la librăriile „Adevărul" până miercurea viitoare.

Astăzi    Cluj-Napoca    10.00 - 15.00    Str. Ion Raţiu nr. 2
Mâine    Braşov    11.00 - 18.00    Str. Michael Weiss nr. 9
Marţi    Bucureşti    12.00 - 18.00    Bd. Magheru nr. 18
Miercuri    Craiova    11.00 - 18.00    Str. Împăratul Traian nr. 9

Orele menţionate sunt cele în care autorul se va afla la dispoziţia publicului pentru discuţii şi autografe.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite