FOTO Atrocităţi pe insula Csepel din Budapesta. Român îngropat de viu pentru codul PIN de la cardul bancar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane, printre care şi un român, au fost îngropate de vii pe insula Csepel din Budapesta, într-o zonă împădurită. Un sârb şi doi maghiari sunt suspectaţi că au îngropat persoanele deoarece aceştia nu au vrut să le ofere codul PIN de la cardul bancar.

UPDATE Poliţia din Ungaria a confirmat faptul că momentan au dezgropat patru cadavre, dar purtătorul de cuvânt al poliţiei nu a vrut să confirme dacă pe insulă se mai află şi alte cadavre.

Conform presei internaţionale, poliţia ungară nu a confirmat încă numărul victimelor, dar jurnaliştii din Ungaria au precizat că au văzut cel puţin patru cadavre. Corespondentul unui ziar maghiar a afirmat că a reuşit să vorbească cu un tânăr de origine maghiară din România, care a scăpat cu viaţă, deşi a fost îngropat de la gât în jos.

Potrivit informaţiilor oferite, victima a precizat că îl cunoştea pe unul dintre agresori, acesta invitându-l la bere. Acolo s-a întâlnit şi cu ceilalţi doi agresori, iar românul a fost atacat, strâns de gât şi obligat să le ofere codul PIN al cardului bancar. Deoarece acesta le-a oferit codul, cei trei agresori l-au îngropat până la gât şi au plecat să scoată banii.

image

Victima a adăugat că răpitorii au lăsat un câine să-l păzească, dar a reuşit să scape şi a fugit la poliţie. Acesta a mai afirmat că deşi era plin de sânge şi noroi, nimeni nu a dorit să-l ajute.

Presa maghiară notează că oamenii legii l-au reţinut deja pe sârb, iar echipaje ale forţelor de ordine cercetează în continuare zona. „Am găsit câteva cadavre, vom continua cercetările. Este vorba despre un caz de omucidere“, a spus Laszlo Bartha, reprezentantul poliţiştilor din Budapesta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite