FOTO Cum arată vila de 6 milioane de dolari a fostului primar al Bucureştiului Crin Halaicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar al Capitalei Crin Halaicu şi-a pus la vânzare casa impresionantă aflată pe malul Lacului Mogoşoaia, pe un domeniu cu o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi.

GALERIE FOTO

Fostul edil are pe malul lacului Mogoşoaia, la doar 15 km de Bucureşti, o casă impresionantă cu 16 camere, dependinţe, două piscine, teren de tenis, casă pentru angajaţi, casă pentru oaspeţi şi un parc imens care dă spre lac.

Potrivit descrierii de pe site-ul unde este postat anunţul, vila are o suprafaţă de 3.000 mp şi terenul pe care a fost construită are 12.000 mp. Preţul cerut pentru acest imobil este de 6 milioane de dolari. Străzile pe care se află imobilul poartă numele fostului primar al Bucureştiului, domeniul situându-se între Strada Crinului şi Strada Halaicului.

Imaginile cu vila fostului primar au fost postate de către deputatul PMP Robert Turcescu, acesta susţinând că vila scoasă la vânzare ar avea 3.000 de mp şi aproximativ 10.000 de metri pătraţi de-a lungul lacului.

Crin Halaicu a fost primarul Capitalei în perioada 1992- 1996, dată după care s-a şi retras din viaţa politică dedicându-se afacerilor cu imobiliare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite