Fostul rector al Academiei de Informaţii, Ştefan Gheorghe-Teodoru, a fost trecut în rezervă de către preşedintele Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generalul de brigadă cu o stea Ştefan Gheorghe-Teodoru, fostul rector al Academiei de Informaţii în perioada în care Gabriel Oprea a coordonat dezele de doctorat suspectate de plagiat, este trecut în rezervă de către preşedintele României, Klaus Iohannis.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 27 iulie a.c., decretul privind trecerea în rezervă a domnului general de brigadă – cu o stea Ştefan Gheorghe-Teodoru din Serviciul Român de Informaţii - la data de 1 august 2016, arată un comunicat de presă al Administraţiei Prezindeţiale.

Teodoru Stefan a absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti, obţănând titlul de doctor al Universităţii Bucureşti în anul 1992.

Acesta a fost avansat din gradul de colonel în gradul de general de brigadă cu o stea în 2010 de către Traian Băsescu, preşedintele României de atunci.

Gheorghe - Teodoru Ştefan a fost rector al Academiei Naţionale de Informaţii "Mihai Viteazul" în perioada 2007-2013 şi a făcut parte din mai multe comisii de susţinere a tezelor de doctorat al căror coordonator a fost Gabriel Oprea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite