Fosta judecătoare Simona Lungu, protagonista filmului erotic „Secretele seducţiei”, face declaraţii în apărarea lui Gregorian Bivolaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Lungu, în reportajul jurnaliştilor de la MISA TV
Simona Lungu, în reportajul jurnaliştilor de la MISA TV

Fosta judecătoare Simona Lungu, care a demisionat din functie în toamna anului 2004, după ce s-a confirmat ca a fost protagonista filmului erotic „Secretele seductiei”, găsit în timpul perchezitţilor la sediile MISA, îl apără pe Gregorian Bivolaru, într-un interviu pentru postul MISA TV.

În toamna anului 2004, Simona Lungu, care era judecătoare la Tribunalul Bucureşti, a demisionat din magistratură, după ce experţii au confirmat că apare în filmul erotic „Secretele seductiei”, difuzat în Danemarca.

O casetă video cu acest film a fost găsită în timpul percheziţiilor la sediile MISA din Sectorul 5. Consiliul Superior al Magistraturii a respins cererea judecătoarei Simona Lungu de a-i apăra reputaţia şi imaginea, în urma dezbaterii concluziilor raportului care o indicau pe magistrată ca protagonistă a filmului erotic „Secretele seductiei".

Simona Lungu, în prezent avocată, apare într-un reportaj difuzat de MISA TV, intitulat  „Abuzurile autorităţilor Uniunii Europene şi ale poliţiei române asupra profesorului de yoga Gegorian Bivolaru”. Filmul prezintă modul în care Bivolaru a fost introdus pe portalul eumostwanted.eu, fiind tratat ca unul dintre cei mai periculoşi 57 infractori din UE, alături de terorişti sau asasini. „Nominalizarea lui Gregorian Bivolaru a fost făcută de Poliţia Română”, acuză jurnaliştii de la MISA Tv.  

"secretele seductiei"

Ce spune Simona Lungu

Printre persoanele intervievate de MISA Tv este şi Simona Lungu. În prezent avocată, fosta judecătoare arată că „aşa-zisa” victimă a lui Gregorian Bivolaru, din dosarul în care liderul MISA a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, ar fi negat acuzaţiile procurorilor. „Dacă am pleca de la considerentul că există această decizie, ea este dată doar pentru că este o relaţie amoroasă între dumnealui şi această persoană de 17 ani”, a spus Simona Lungu. Ea a declarat că a văzut alte cazuri celebre, în care chiar parlamentari au relaţii cu tinere de 17 ani, şi l-a dat exemplu pe Cristian Boureanu.

În sprijinul afirmaţiilor sale, Simona Lungu citează pe larg din argumentele Curţii Supreme din Suedia, care i-a acordat azil politic lui Gregorian Bivolaru. Astfel, liderul MISA are calitatea de refugiat, iar din acest motiv autorităţile din Franţa nu ar fi trebuit să-l aresteze.

FIlmul poate fi vizionat intregral pe site-ul MISA TV.

MISA TV: Linşaj mediatic

MISA TV susţine că presa nu mai relatează doar despre reţinerea lui Gregorian Bivolaru. Într-un mesaj adresat “tuturor oamenilor lucizi şi cu bun simţ”, postul arată că: “Asistăm din nou la un linşaj mediatic având ca ţintă yoghinii şi mişcarea lor. Vă rugăm să documentaţi cât mai bine (fotografii, filmări, înregistrări audio, martori) toate eventualele discriminări la adresa yoghinilor din partea autorităţilor, angajatorilor, vecinilor, rudelor etc. Toate aceste dovezi ne vor fi de mare folos!!!”.

Bivolaru urmează să spună dacă vrea să fie extrădat

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, prins vineri la Paris şi plasat în arest preventiv sâmbătă, va compărea miercuri pentru a doua oară în faţa magistraţilor, pentru a spune dacă este de acord sau nu să fie predat autorităţilor române, au declarat surse judiciare pentru AFP. În cazul în care Bivolaru nu vrea să fie predat, magistraţii vor avea la dispoziţie 20 de zile pentru a se pronunţa asupra cazului şi asupra unei eventuale extrădări.

Bivolaru se află în prezent în penitenciarul din Fresnes, iar autorităţile române urmează să trimită toate documentele pentru extrădarea lui. Liderul MISA, care este apărat de avocaţi din România, le-a spus smbătă judecătorilor francezi că este cetăţean bulgar şi nu este urmărit de autorităţile române.

Pe 14 iunie 2013, Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la şase ani de închisoare cu executare pentru întreţinerea de act sexual cu minor. 

Gregorian Bivolaru a plecat din ţară în august 2004 după ce a fost trimis în judecată, iar opt luni mai târziu a fost prins şi arestat în Suedia, însă a cerut azil politic şi l-a obţinut. De atunci, toate cererile de extrădare au fost respinse de autorităţile suedeze.

Citeşte şi: 

Saga lui guru Bivolaru: vecinul de uliţă al lui Adrian Năstase la Tărtăşeşti, ajuns în topul infractorilor căutaţi prin Europol

Gregorian Bivolaru, încarcerat în Franţa. Fondatorul MISA a spus că este bulgar. Judecătorii aşteaptă actele de extrădare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite