Fost şef la Privatizări, mort în Penitenciarul Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al structurii de securitate din Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie din Ministerul Economiei, Sorin Crivăţ, a murit la Penitenciarul Codlea, cu o zi

Fostul şef al structurii de securitate din Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie din Ministerul Economiei, Sorin Crivăţ, a murit la Penitenciarul Codlea, cu o zi înainte de a se judeca solicitarea sa de a fi pus în libertate sub control judiciar de Tribunalul Braşov. Purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Dan Rusu, a declarat că decesul a survenit, după toate probabilităţile, din cauza unui stop cardio-respirator.

Crivăţ participase, între orele 14.00 şi 17.00, alături de alţi 88 de deţinuţi, la activităţile sportive care se desfăşoară periodic în penitenciar. La întoarcerea de pe terenul de sport, Crivăţ a leşinat pe holul care duce la camera de detenţie, imediat după ce a trecut de gardian.

Acesta din urmă a anunţat imediat cabinetul medical al penitenciarului, aflat în vecinătate. La ora 17.05, a sosit şi ambulanţa care l-a transportat pe Sorin Crivăţ la Spitalul Municipal Codlea, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de maximă securitate Codlea.

Crivăţ a fost arestat la sfârşitul anului trecut, pentru trafic de influenţă. El a fost acuzat că, în intervalul 28 aprilie 2005 - 1 septembrie 2006, folosindu-se de funcţiile pe care le avea, a pretins de la un patron din Braşov, suma de 31.874 de euro, în schimbul căreia a promis că va interveni la Finaţele Publice din Vâlcea pentru obţinerea unor autorizaţii necesare firmelor care achiziţionează uleiuri minerale neaccizabile de la rafinării.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite