Femeia care a ameninţat la metrou, vineri dimineaţă: „Am vrut doar să iau mâncare la copil. Nu ştiu de ce m-a adus aici“. Femeia, suspectă în alte trei cazuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspecta în cazul incidentului care a avut loc vineri dimineaţă la staţia de metrou Piaţa Unirii 1 este audiată, la această oră, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Femeia care a ameninţat la metrou le-a spus jurnaliştilor că nu ştie de ce a fost dusă la secţia de poliţie.

UPDATE Femeia implicată în incidentul care a avut loc vineri dimineaţă la staţia de metrou Piaţa Unirii este suspectă în alte trei cazuri similare. Alte trei persoane au depus plângeri la Poliţie împotriva acesteia.

„Urmare a mediatizării cazului de ameninţare de la staţia de metrou Unirii, alte trei persoane au transmis sesizări. Din audieri şi investigaţii s-a conturat ipoteza că, şi în aceste cazuri, persoana care ar fi avut un limbaj ameninţător este aceeaşi cu cea identificată astăzi şi care în prezent se află în investigaţii la o unitate spitalicescă. Sesizările formulate, ulterior mediatizării cazului, au fost depuse de către două femei şi un tânăr, care au interacţionat cu persoana în cauză. În fiecare caz a fost vorba strict de cuvinte ameninţătoare, nefiind înregistrat vreun contact fizic între persoanele care au formulat sesizările şi femeia în cauză“, precizează Poliţia Română.

„Am vrut doar să iau mâncare la copil. Nu ştiu de ce m-a adus aici. N-am făcut nimic. Am vrut sa iau mancare la copil. Este internat la Obregia", le-a spus suspecta jurnaliştilor, după ce a fost reţinută de poliţie, potrivit b365.ro

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a precizat că femeia care a terorizat o altă femeie la metrou Unirii 1 a fost prinsă la ora 10.55, în zona staţiei de metrou Pipera, ea fiind depistată în baza descrierii privind vestimentaţia. Femeia are 57 de ani şi este audiată în prezent la Poliţia Capitalei.

„Persoana depistată de poliţişti este o femeie din Bucureşti şi are 57 de ani. Nu a existat contact fizic. Nu a existat un conflict fizic care să fie vizibil. Nu se cunoşteau, este prima dată când interacţionează. Femeia ameninţată s-a retras şi s-a adresat Poliţiei. Ne dorim linişte şi îi asigurăm pe cetăţeni că suntem la datorie tot timpul şi să se adreseze cu încredere Poliţiei. Aş face un apel la umanitate. Să fim mai oameni decât am fost până azi-dimineaţă. Să ne mai uităm şi la cel de lângă noi", a afirmat reprezentantul Poliţiei Capitalei.

De asemenea, poliţiştii fac verificări într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat Metrorex că a fost ameninţată vineri în staţia de metrou Pipera, anchetatorii încercând să stabilească dacă este vorba despre aceeaşi agresoare.

Un nou incident grav a avut loc, vineri, la metrou. O femeie a reclamat la serviciul de urgenţă 112 că a fost ameninţată de o persoană necunoscută. Incidentul s-a produs în staţia de metrou Unirii. Zeci de poliţişti au pornit imediat în căutarea suspectei. la aproximatv o oră de la realizarea apelului la numărul de urgenţă, suspecta a fost prinsă şi dusă la audieri.

Vox Populi: Care e atmosfera la metrou după crima şi incidentele din ultimele zile

.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite