Explozie în Bucureşti. Patru persoane au fost rănite. Şeful SMURD Bucureşti: „Un bărbat are arsuri pe 50% din suprafaţa corpului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Bucureşti Ilfov
FOTO ISU Bucureşti Ilfov

O explozie a avut loc pe Bulevardul Basarabia din Capitală, mai multe echipaje de pompieri şi SMURD fiind la faţa locului. Patru persoane au fost rănite.

„E vorba de o explozie urmată de un incendiu, mai multe echipaje acţionează la faţa locului. Se pare că totul a pornit de la o butelie amplasată în balcon. Dintre răniţi, un bărbat pare să fie în stare mai gravă”, a declarat pentru „Adevărul” Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov.

Până în momentul de faţă sunt patru persoane rănite, spune Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.

„La faţa locului este asistat un pacient grav, cu arsuri pe 50% din suprafaţa corpului, el primeşte îngrijiri de la un echipaj de terapie intensivă, el urmând a fi transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. Un alt bărbat a fost deja transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Alte două femei au suferit doar atacuri de panică”, a declarat medicul Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti. 

Bărbatul cu arsuri mai grave are 55 de ani, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. Mai multe persoane au fost evacuate din blocul în care a avut loc explozia.

poza
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite