EXCLUSIV Ghenosu, ritual satanic pentru uciderea unui duşman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Ghenosu" i-a dat să bea sânge unui membru al grupării sale, pe care l-a trimis să lichideze un duşman al clanului, potrivit declaraţiilor date de martori în dosarul DIICOT. ameninţări din puşcărie: „Să descărcăm încărcătoare în Gardă!"

„Dacă eram afară nenoroceam pe toată lumea, să moară familia mea dacă nu..........ă..ăsta e cap de linie. (...) îţi dai seama ?! A dat în fină-miu...în Călin, să n-am parte de âia bătrânii şi de mama dacă nu nenoroceam pe toată lumea. Dădeam în toate direcţiile. Nu mă interesează nimic. Şi-n Gardă şi-n....ăştia cinci, şase care-i bănui.......în toată lumea dădeam.

Dacă nu le.....le arătam eu ce n-au văzut. Poate Dumnezeu de asta m-a băgat la pârnaie (...) Ce dus la pădure...?! De nu dau în toţi...Când o vedea lumea ... să moară familia mea dacă nu vine ei singuri şi spune: Bă frate ăla a făcut-o, că numai eu sunt Ghenosu", se plângea la telefon Florin- Nicolae Ghinea, zis „Ghenosu". Interlopul era arestat de o lună, iar afacerile sale erau puse în pericol de oamenii legii şi de alţi interlopi.

Citeste un articol despre cum voia Ghenosu să se răzbune pe poliţişti:

Interlopul Ghenosu, protejatul judecătorului Rebegea, ameninţări din puşcărie: „Să descărcăm încărcătoare în Gardă!”

Despre modul în care interlopul îşi punea în practică ameninţările:

Răzbunarea lui Ghenosu, victimele dezbrăcate în pielea goală. „Îmi dai 30.000 de euro sau primeşti trei gloanţe!”


Ghenosu i-a dat să bea sânge asasinului

Potrivit procurorilor DIICOT, care au decis trimiterea lui „Ghenosu" în judecată, interlopul ar fi vrut chiar să-şi omoare duşmanii. Unul din cei ameninţaţi cu moartea de interlop este Ion Honciu. Ghenosu era supărat pe acesta deoarece Honciu a dat declaraţii împotriva lui, în Franţa, şi a fost arestat şi condamnat într-un dosar de trafic de persoane. Honciu a declarat la DIICOT că „în vara anului 2010 am discutat cu un apropiat al lui Ghenosu , care mi-a relatat că anterior incidentului de la Malaga 2008, Ghenosu îi dispusese execuţia mea, stabilind ca aceasta să fie făcută de către Cobianu Ionuţ Mihai.

Criminalul: „Îl omor pe Nelu"

Am aflata astfel, că in timp ce se aflau la Malaga s-au adunat intr-o cameră cu mai mulţi membri ai grupării Ghenosu, printre care se aflau şeful grupării şi Cobianu Ionuţ Mihai. Ghneosu şi-a tăiat palma şi a dat sângele care curgea să-l bea lui Cobianu Ionuţ Mihai, zis Nas, care era in genunchi in faţa lui, cerându-i prin acest gest, în mod expres să mă omoare. Am aflat că în timp ce lăsa să-i fie băut sângele de către Nas intreba ce face avesta pentru el, iar Nas îi răspundea că „îl omor pe Nelu".

S-a înarmat cu un pistol Makarov

Ca urmare a acestei dispoziţii a liderului grupării de a-l anihila pe Honciu Ion, la data de 24 mai 2011, dată la care avea loc judecarea apelului in cauza in care Judecătoria Târgovişte fusese sesizată prin rechizitoriul nr. 1146/P/2008 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, în care Ghenosu a fost condamnat la o pedeapsă de şapte ani închisoare. Cobianu Ionuţ Mihai, care supraveghease zona tribunalului, cu o zi in urmă s-a deplasat în faţa acestei instituţii având asupra sa o armă militară, respectiv un pistol cu glonţ letal Makarov, calibru 9 mm, aşteptându-l pe Honciu Ion.

Execuţia a fost oprită de poliţisti

Execuţia nu a mai avut loc datorită intervenţiei ofiţerilor de politie din cadrul IPJ Dâmboviţa, care l-au observat pe Nas având un comportament ce ridica suspiciuni şi care au efectuat un control corporal, constatînd că acesta deţinea asupra sa arma la care am făcut referire mai sus.
Ghenosu a fost trimis astăzi în judecată de procurorii DIICOT alături de alţi 13 membri ai grupării sale, fiind acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni de criminalitate organizată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite