Emil Boc nu mai răspunde la provocările pesediştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

din partea Uniunii Europene, faţă de întârzierile în procesul de integrare sau prigoana opoziţiei". Liderul PSD i-a cerut lui Boc să abandoneze scandalurile din jurul puterii, pentru a se

din partea Uniunii Europene, faţă de întârzierile în procesul de integrare sau prigoana opoziţiei". Liderul PSD i-a cerut lui Boc să abandoneze scandalurile din jurul puterii, pentru a se orienta către problemele oamenilor. "Veţi vedea că problemele oamenilor nu au nimic în comun cu jocurile politice, în care este blocată coaliţia de guvernare, nici cu jongleriile cu pachetele de legi, în care Constituţia nu contează, nici în comportamentul duplicitar în relaţia cu UDMR", spune Lăpuşan. În privinţa acesteia din urmă, Lăpuşan l-a taxat pe Boc de inconsecvenţă. "Slalomul printre principii, pe care l-aţi făcut încă din campania electorală, când aţi declarat, cu mâna pe Biblie, că nu veţi colabora cu maghiarii, a fost un exerciţiu util, pentru ca acum să puteţi fi, simultan, aliat al UDMR, în Consiliul Local Cluj, şi adversar încrâncenat al maghiarilor, la Bucureşti. Care este adevăratul Emil Boc?", s-a întrebat retoric Lăpuşan.
"Prea multe prostii în apelul lui LăpuŞan"
Preşedintele Emil Boc a refuzat să răspundă provocării lui Lăpuşan, pentru că "sunt prea multe prostii în acest apel, nu mai răspund la provocările lui Lăpuşan, dacă nu scrie altceva decât prostii", ne-a spus supărat Boc. În ultimele săptămâni, preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, l-a atacat în permanenţă public pe primarul Clujului, pentru chestiuni legate de problemele locale ale cetăţenilor. Acesta este iniţiatorul unor sondaje de stradă, la care cetăţenii i-au acordat notă sub limita de trecere primarului, şi a apreciat apoi că grupul de consilieri PSD din Consiliul Local este mai inspirat decât primarul. Boc a contestat ambele sondaje, susţinând că nu sunt profesioniste şi în consecinţă verificabile. Lăpuşan este un posibil candidat al PSD Cluj la Primăria Clujului, la alegerile locale din 2008, când Boc a anunţat că va cere clujenilor un nou mandat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite