Dobre: "Votul exercitat oriunde în ţară la referendum poate crea probleme"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posibilitatea ca votul la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu să fie exercitat oriunde în ţară poate genera probleme de fraudă, ca şi în situaţii anterioare, dar Guvernul va dispune "măsuri deosebite" de monitorizare pentru a evita astfel de cazuri, afirmă ministru Paul Dobre.

"Nu avem în vedere organizarea de secţii speciale şi în linii mari cred că vom avea secţiile în care s-a desfăşurat votul şi la alegerile generale locale, urmează ca prin ordin al prefectului să fie delimitate secţiile de votare, dar cred că vom avea în vedere aceleaşi locaţii. Este adevărat că posibilitatea de a se vota pe întreg teritoriul naţional poate crea anumite probleme cu care ne-am mai confruntat, dar avem în vedere măsuri deosebite de monitorizare prin Ministerul Administraţiei şi Internelor şi ne vom ocupa serios de acest lucru", a spus ministrul delegat pentru Administraţie Publică, Victor Paul Dobre.

Votul la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu va putea fi exercitat oriunde în ţară, fără să mai existe obligativitatea ca votul să fie exprimat doar într-o anumită circumscripţie electorală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite