Directorul Spitalului Judeţean Vrancea, acuzat de luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Spitalului Judeţean Vrancea "Sfântul Pantelimon", Nicolae Moise, este cercetat penal de Parchetul Tribunalului Vrancea, fiind acuzat de soţia unui fost pacient de luare de mită. Rodica

Directorul Spitalului Judeţean Vrancea "Sfântul Pantelimon", Nicolae Moise, este cercetat penal de Parchetul Tribunalului Vrancea, fiind acuzat de soţia unui fost pacient de luare de mită. Rodica Mocanu susţine că, pentru a-i interna soţul bolnav de cancer laringian, în secţia ORL, pe care Nicolae Moise o conduce, acesta i-ar fi cerut 1,5 milioane lei vechi. Rodica Mocanu a luat decizia de a-l denunţa pe directorul spitalului după ce soţul său a decedat.
Biroul de presă al IPJ Vrancea a confirmat faptul că au fost declanşate cercetări în cazul directorului Moise, cazul fiind preluat de către procurori. "În baza denunţului formulat de Rodica Mocanu, competenţa de cercetare în acest caz a fost declinată în favoarea Parchetului Tribunalului Vrancea", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisarul Mariana Apostol. "Am fost chemată la poliţie să dau o declaraţie. Le-am spus exact ce s-a întâmplat, şi anume că i-am dat 1,5 milioane de lei doctorului Nicolae Moise", a spus Rodica Mocanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite