Dan Voiculescu, spitalizat de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul trustului Intact, Dan Voiculescu, a fost internat de urgenţă, marţi seara. Ulterior, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale „foarte grea”, arată digi24.ro.

Surse medicale au arătat, pentru „Adevărul”, că patronul trustului Intact nu a ajuns la spital cu ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov sau de la SMURD. 

„Bănuiala noastră e că se află într-un spital privat. Nu a trecut prin sistemul 112”, au explicat sursele citate.

Cel care a confirmat informaţia referitoare la spitalizare a fost Mihai Gâdea, care nu a precizat şi afecţiunea de care suferă omul de afaceri. 

„Au fost foarte mulţi care m-au contactat să mă întrebe ce s-a întâmplat cu profesorul Voiculescu. Doar pentru faptul că mi se pare important, spun în mod personal, a trecut printr-o operaţie foarte grea, urgentă. Este un luptător şi sunt convins că va învinge şi în acestă luptă. A fost nişte ani de zile, într-o bătălie cum se ştie şi în nişte penitenciare teribile din România, într-un mod complet nedrept. Aceste lucruri te afectează şi dacă ai 20 de ani. Ultima dată când am vorbit mi-a zis că are aşa o mulţumire văzând toate lucrurile care au apărut în spaţiul public. A spus: poate dacă Antena 3 nu ar fi fost independentă şi nu aţi fi putut să vă faceţi treaba, probabil că lucrurile acestea nu s-ar fi ştiut la această manieră şi România ar fi fost astăzi într-o cu totul altă fază. Până la urmă, sacrificiile au sensul lor”, a spus Gâdea, citat de digi24.ro.

Internat de urgenţă şi înainte de eliberarea condiţionată

Dan Voiculescu a mai fost internat de urgenţă şi înainte de eliberarea condiţionată, din cauza unei ocluzii intestinale. Dan Voiculescu, în vârstă de 71 de ani, este om de afaceri şi fost politician, fondator al partidului Conservator. A fost senator în trei legislaturi. Este fondatorul trustului de presă Intact.

În august 2014, Voiculescu a fost condamnat printr-o sentinţă definitivă la executarea unei pedepse de 10 ani de închisoare, în dosarul ICA. După aproape trei ani de detenţie, în data de 18 iulie 2017, Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea condiţionată a lui Dan Voiculescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite