Cumpănaşu, dezvăluire de ultimă oră: „Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Mor cu ei de gât”. Unde ar putea fi Alexandra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Cumpanaşu a dezvăluit pe Facebook că principalul suspect, Gheorghe Dincă, face parte dintr-o reţea de trafic cu minore şi are complici în mai multe ţări europene. Cumpănaşu susţine că acesta are multă influenţă şi este protejat. De asemenea, Cumpănaşu a postat o poză cu un complice dovedit, pe nume Mihai Zamfir, zis şi Angelo Bianco.

Preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României si unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu a dezvăluit pe Facebook că Ghorghe Dincă nu a acţionat singur şi că protejat de la cel mai înalt nivel. Cumpănaşu a postat pe Facebook profilul unuia dintre complicii lui Dincă cerând ajutor din partea instituţiilor şi a persoanelor care pot interveni sau ştiu detalii despre această persoană.

„Dragi români, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat. Nu este un singuratic psihopat. Este parte din reţele de trafic de minore!!!!. Are complici în mai multe tari europene. Si multa protecţie din România. Va rog ajutaţi-mă să punem presiune pe toate instituţiile să o găsească!!! Vă rog. ITALIA şi MAREA BRITANIE sunt doar două ţări unde monstrul împreună cu posibil familia lui a răpit şi trimis fete sărace. Mor cu ei de gât. Trimiteţi va rog mesaje către toate instituţiile si persoanele din România care pot face dreptate. #112vreausatraiesc. Pun aici o poza a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pentru ca anchetatorii nu acţionează transparent. Dacă ştiţi informaţii despre acest individ va rog daţi ne info !!” a transmis Cumpănaşu. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite