Crin Antonescu a uitat de demisie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invalidarea referendumului a stârnit reacţii de frustrare şi dezamăgire în tabăra USL.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a fost surprins de decizia CCR, după ce săptămâna trecută declara că şansele de revenire a lui Traian Băsescu la Cotroceni sunt „infime". „Evident că am fost surprins de decizia Curţii, sunt dezamăgit, sunt frustrat, ca atâţia şi atâţia oameni din această ţară", a precizat el.

Puciul din iulie a eşuat

Victor Ponta: Regret pragul de 50%

Liderul PNL a mai adăugat că nu se retrage din viaţa politică, aşa cum anunţa în plenul Parlamentului, în 6 iulie, la procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. „Da, am spus că, dacă Traian Băsescu nu va fi demis, mă voi retrage din politică. Nu mă retrag din politică, pentru că Băsescu a fost demis în realitate pe fond", a declarat Antonescu, susţinând că cel care trebuie să demisioneze este Băsescu.

El a precizat că şi-a luat angajamentul demisiei „doar în faţa dorinţei românilor". „Dragi români care vedeţi azi votul vostru batjocorit, dragi români care vedeţi că soarta României e dictată azi pe alte raţiuni decât cele democratice, manifestaţi-vă şi apăraţi-vă puterea de cetăţeni, respectaţi legile, respectaţi Constituţia, dar faceţi-vă simţite voinţa şi prezenţa", a spus Antonescu.

"O aştept pe doamna Monica Macovei să mă aresteze. Aştept Parchetul-partid sau partidul-Parchet, care impune minoritar voinţa sa românilor, să mă aresteze pe mine şi pe toţi care suntem în slujba acestor oameni."
Crin Antonescu preşedinte interimar

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite