Criminala de la metrou rămâne în arest, după ce contestaţia ei a fost respinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminala de la metrou rămâne în arest, după ce contestaţia ei a fost respinsă. FOTO: Adevărul
Criminala de la metrou rămâne în arest, după ce contestaţia ei a fost respinsă. FOTO: Adevărul

Mandat de arestare prelungit în cazul femeii acuzate de omor şi tentativă de omor după ce a împins o tânără pe linia staţiei de metrou Dristor 1 din Capitală.

Contestaţia depusă de inculpată a fost respinsă de magistraţii Tribunalului Bucureşti, iar decizia de arestare este definitivă.

Pe 12 decembrie anul trecut, suspecta în vârstă de 36 de ani a împins în faţa metroului o tânără, iar când aceasta a vrut să se salveze şi să ajungă din nou pe peron, a fost lovită cu piciorul şi a căzut în faţa trenului. Tânăra a murit.

Potrivit unor surse judiciare, Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, când s-a discutat cererea de arestare preventivă, că a avut o viaţă lipsită de hrană şi adăpost, notează digi24.

De asemenea, ea a deschis mai multe procese pentru malpraxis deoarece avea probleme medicale, însă aceste procese nu s-au finalizat. Femeia ar mai fi spus că, din aceste motive, a avut o 'disperare' şi o 'decădere', datorită unei "lipse de speranţă".

Conform surselor, Magdalena Şerban a mai spus că este nevinovată.

În legătură cu incidentul din staţia Dristor, femeia susţine că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căşti, ar fi intrat într-o „altercaţie” şi "îmbrânceală" cu aceasta şi nu recunoaşte că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, aşa cum apare pe camerele de supraveghere.

"Dacă toată lumea care are altercaţii la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?", le-ar fi spus femeia judecătorilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite