Criminală la 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătenii din Blăgeşti, în stare de şoc

O tânără de 15 ani din comuna băcăuană Blăgeşti este suspectată că şi-a ucis propria mamă, după care a ascuns cadavrul în beci.
Domnica Barcan, 38 de ani, din satul ţârdeni Mari, a fost găsită moartă, luni seara, în beciul locuinţei de către un vecin, care a intrat ca să desfunde o ţeavă de la canalizare. Când a ridicat capacul de la beci, a dat de piciorul femeii, care nu mai fusese văzută de trei luni.
Fiica ei le-a spus vecinilor că mama sa e plecată la muncă în Italia. Domnica Barcan locuia cu fiica sa, nu avea soţ şi lucra ca infirmieră la un spital din oraşul Buhuşi. Vecinii spun că mama şi fiica se certau frecvent şi că fata ar fi ameninţat-o cu moartea. "Se plângea mereu Domnica că o ameninţă cu moartea, că îi pune otravă de şobolani şi tot felul de treburi de genul ăsta. Eu o cunosc pe ea de mulţi ani, că am fost colegi de şcoală", a spus un vecin. Sătenii susţin că fata a dat şi petreceri în ultimul timp şi că nici nu se prea ţinea de şcoală. Imediat după ce a fost anunţată poliţia, la faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti şi procurori. Zona din faţa casei a fost marcată, iar accesul în curte - interzis. Mai bine de jumătate de zi au stat anchetatorii acolo pentru a găsi urme şi probe,
asistaţi
de zeci de locuitori ai satului, încă în stare de şoc. Anchetatorii au reţinut-o pe minora suspectă pentru audieri. Dacă se dovedeşte că şi-a ucis mama, va fi supusă unei expertize neuropsihiatrice. În cazul în care va fi găsită vinovată , riscă să stea după gratii 12 ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite