Contradicţie ireductibilă între PSD şi cinste

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, în faţa aleşilor naţiunii, premierul Mihai Tudose s-a prezentat în mare formă comică. A fost mai ceva decât Baronul Münchausen. A dat toate asigurările din lume că economia românească duduie. Tot luni acelaşi prim-ministru le-a mai cerut românilor încă un pic de răbdărică promiţând că rectificarea bugetară vine în aproximativ o săptămână şi va fi garantat una pozitivă.

Nu au trecut de la zicerile umflate ale domnului Tudose nici măcar 24 de ore şi Ministerul Apărării le-a comunicat angajaţilor săi  că se confruntă cu o acută jenă financiară. De unde şi decizia de a le eşalona plata drepturilor salariale. Până când va veni mult aşteptata rectificare care, de fapt, va muta sărăcia dintr-un buzunar într-altul.

Premierul Tudose, confruntat cu dovada evidentă a minciunilor sale, i-a convocat marţi în mare grabă la Palatul Victoria atât pe Ministrul Apărării, dl. Adrian Ţuţuianu, cât şi pe cel al Finanţelor, dl. Ionuţ Mişa.

Trilaterala a fost scurtă. Şi s-a soldat cu demisia ministrului Ţuţuianu. Acuzat de proastă comunicare. Adică de faptul că a spus, fără aprobare de la baronul Münchausen din Brăila, căt de mare e dezastrul din finanţele României. Încă o dovadă că în PSD. dacă spui ceea ce nu se cuvine, iar acolo în primul rând nu se cuvine să fii onest cu cei pe care i-ai îmbrobodit şi i-ai făcut să îţi dea votul, pleci cât ai zice peşte.

Cea mai bună demonstraţie a realităţii că între PSD şi cinste există o contradicţie ireductibilă.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite