Conspiraţia mondială ajută, în sfârşit, România. Devenim cea mai sigură ţară din Univers!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
harta romania foto mediafax mihai dascalescu

Am scris, la început de an, câteva texte serioase şi moderat optimiste despre viitorul României. Însă în ţara în care conspiraţia e la mare căutare, impactul unei atitudini moderate este mic. Aşa că voi prezenta, pe scurt şi în cheie mai relaxată, motivele pentru care România pare ajutată în acest moment de o contra-conspiraţie mondială care ne împinge să devenim un fel de tărâm binecuvântat al făgăduinţei.

Ia să vedem ce impact are teoria conspiraţiei ”pe invers” la propagatorii de conspiraţii mondiale care - de obicei - fac totul ca să ţină România de zeci de ani în bezna cunoaşterii şi bunăstării. Am fost orbi, acum vedem! Adevărul, iată, într-un final, triumfă.

În primul rând Soros, Rockefeller şi ăilalţi menţionaţi de obicei ca duşmani ai dacilor şi civilizaţiei Cucuteni se vede că au întors armele cu 180 de grade şi, prin felul în care nenorocesc ţările din jurul nostru e clar că vor să se mute curând în grădina Carpaţilor şi a Maicii Domnului. Cu tot cu bani şi familii, evident.

Cum altfel să interpretezi evenimentele din ultimele luni care fac, practic, la început de 2016, de neconceput emigrarea românilor spre alte ţări? Păi spuneţi şi dumneavoastră către ce zări mai putem pleca? De ce am mai emigra zilele astea şi, mai ales, unde?

În Germania te pipăie refugiaţii şi, dacă scapi neviolat în marile oraşe sigur mori intoxicat de maşinile poporului german care a scos în grabă filtrele de poluare.

În Norvegia, cu care avem relaţii excelente după cum ne spune Guvernul, nu poţi să mai pleci dacă ai sau vrei să ai copii. Statul norvegian ”a răpit” până acum 26 de copii români. Motivaţia cu ”bătaia” e un moft, de fapt educaţia creştină îi deranjează. Evident că şi pentru avantajele inteligenţei genei româneşti ultracunoscute pe plan mondial i-a luat Barnevernet, aici nu mai sunt întrebări!

În Franţa, o destinaţie altădată primitoare, nu te poţi mişca de jihadişti. Colcăie pe străzi şi se detonează când ţi-e lumea mai dragă, mai ales când stai liniştit la terasă după o zi istovitoare de muncă. Cum să mai emigrezi, zilele astea, în Franţa?

Belgia, inima administrativă a Europei, e chiar dormitorul atentatorilor. Cum să mai munceşti în Belgia că nici loc de dormit nu mai găseşti? Acolo dorm jihadiştii care se scoală dimineaţa să se detoneze prin ţările din jur. Ca dihorii, aceştia nu atacă de obicei în curtea în care locuiesc dar ce te faci dacă se auto-explodează accidental în casă când îşi îmbracă vesta explozivă înainte să-şi fi băut cafeaua? Riscul e prea mare.

Tot conspiraţia mondială a închis uşile pentru emigrarea românilor şi în alte ţări altădată primitoare. Au băgat Spania în criză şi şomaj, au crescut preţurile atât de mult în Marea Britanie că e mai ieftin să te urci în avionul spre Bucureşti decât să plăteşti o tură cu metroul prin Londra ca să-ţi cauţi de lucru. 

Şi prin ţările din jur şi-au băgat coada marii conspiratori şi toate firele arată că doar România e avantajată. Aproape au distrus Ucraina, au pus garduri la graniţele cu Ungaria şi acum destabilizează Polonia. Despre Grecia ştim încă de astă vară că au rămas fără bani gheaţă, cum să munceşti la ăia? Poate doar dacă te plătesc în vacanţe de câte-o lună în Ciclade. 

Şi, ca să ne înconjoare cu pericole, acum nici de Turcia nu te mai poţi apropia cu atâtea milioane de sirieni liberi pe străzi. 

Vă trece prin gând să fugiţi, ca pe vremea lui Ceauşescu, peste Ocean? Mai gândiţi-vă odată având în minte ce candidat republican se pregăteşte să fie ales la Casa Albă şi cum umbă deja prin Texas oamenii cu armele la vedere pe stradă. Ca în Vestul Sălbatic. E clar, în sfârşit Soros şi Rockefeller au pus gând rău SUA în favoarea României.

E mai limpede ca niciodată că România se află în cea mai bună poziţie geopolitică - termen preferat de conspiraţionişti -  de pe la Marile Războaie încoace. Ba mai mult, avem şi cel mai rapid internet din Europa tocmai pentru ca teoriile conspiraţiei să se mişte în voie şi repede. Nu mai e mult şi devenim Buricul Pământului, ţara din care nu mai ai unde să emigrezi. Şi nici n-o să mai avem de ce.

Totuşi, rămâne o singură întrebare. Unde ne mai facem vacanţele?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite