Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu a venit la numărătoarea paralelă a voturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Funeriu a ajuns la sediul de campanie. Foto: Adevărul
Daniel Funeriu a ajuns la sediul de campanie. Foto: Adevărul

Fostul ministru al Educaţiei şi actual consilier prezidential Daniel Funeriu şi-a făcut apariţia, la miezul nopţii, la sediul PDL, din Aleea Modrogan, nr. 22. Acolo unde este instalată maşinăria de numărat voturi a democrat-liberalilor.

În calitate de consilier al preşedintelui României, Funeriu nu are voie să facă parte din niciun partid politic. El s-a ferit să facă declaraţii şi nu a putut explica ce cauta acolo.

Numărătoarea paralelă a voturilor de la PDL se face într-o vilă impunătoare. Secretele maşinăriei sunt foarte bine păstratre, acolo neavând acces decât anumite persoane din staff-ul democrat-liberalilor.

În această adevărate fortăreaţă ar funcţiona nu mai puţin de trei servere, care ar ajuta la centralizarea datelor care vin din teritoriu.

Fostul prefect al Capitalei, Mihai Atănăoaiei, a declarat că primele estimări ale prezenţei la vot, conform numărătorii paralele a voturilor, va fi făcută în jurul orei 2.30. Acesta este optimist, susţinând că se aşteaptă ca PDL să întrunească peste 23% din sufragii.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite