UPDATE CFR Călători a anulat 46 de trenuri, majoritatea dintre ele deservind zona de est a ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători a anulat, vineri, încă nouă trenuri, după ce, iniţial, anulase 37 de garnituri, majoritatea dintre ele deservind zona de est a ţării. La această oră nu sunt linii închise şi nici trenuri blocate, însă circulaţia se desfăşoară încă în condiţii de iarnă. În Gara de Nord din Bucureşti, cea mai mare întârziere, de 35 de minute, o are un tren care ar urma să sosească de la Piatra Olt.

Compania CFR Călători a anulat, vineri, 46 de trenuri, cele mai multe de pe rute secundare, precizând că vor exista actualizări periodice ale acestei liste, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren.

Traficul feroviar reintră treptat în graficele normale, potrivit CFR Călători, la această oră neexistând linii închise şi nici trenuri blocate.

Pe magistrala Bucureşti - Constanţa circulă toate trenurile şi sunt remorcate cu locomotive electrice, mai arată compania.

La ora transmiterii acestei ştiri, în Gara de Nord din Bucureşti, cea mai mare întârziere, de 35 de minute, o avea un tren care urma să sosească de la Piatra Olt. La plecări, un tren spre Braşov înregistra o întârziere de 15 minute.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite