Ce au găsit jandarmii asupra unui protestatar în această după-amiază şi de ce au aplicat forţele de ordine amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de persoane protestează la această oră în Piaţa Victoriei din Capitalei, grupuri de manifestanţi continuă să vină, iar circulaţia pe bulevardele Kiseleff şi Iancu de Hunedoara a fost închisă. Jandarmii au găsit asupra unui tânăr un cuţit, iar un alt bărbat a devenit violent cu, fiind nemulţimit de măsurile de delimitare a spaţiului în care se desfăşoară protestul, şi a fost amendat cu 500 de lei, a transmis Jandarmeria.

GALERIE FOTO

Potrivit sursei citate, în jurul orei 16.00, în urma unui control corporal, forţele de ordine au găsit un cuţit asupra unui tânăr de 18 ani care stătea în zona Muzeului Antipa. Acesta a fost dus la secţia de poliţie pentru identificare şi pentru luarea măsurilor care se impun.

Protestul din Piaţa Victoriei a început încă de dimineaţă, când în piaţă se aflau câteva zeci de oameni.

La un moment dat au existat şi incidente între protestatari şi jandarmi. Când forţele de ordine au început să monteze garduri de protecţie în jurul manifestanţilor, câţiva dintre aceştia au început să le dărâme, trăgând de ele. Jandarmii au intervenit, punându-l la pământ pe unul dintre ei. El a fost dus la secţie şi amendat cu 500 de lei pentru recurgerea la acţiuni violente.

Pe tot parcursul acestor incidente, protestatarii din Piaţa Victoriei le-au strigat jandarmilor „Criminalilor” şi „Hoţilor”.

Incidente extrem de violente au avut loc vineri seară la mitingul diasporei din Piaţa Victoriei, la care au luat parte zeci de mii de oameni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite