Cătălin Rădulescu, audiat la Parchetul General într-un dosar în care este acuzat de ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Rădulescu FOTO Mediafax
Cătălin Rădulescu FOTO Mediafax

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este cercetat pentru infracţiunea de ultraj de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce, la finalul lunii ianuarie a acestui an, a jignit-o pe jurista Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pe holurile unei instanţe de judecată.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este acuzat de jurista Inspectoratului de Poliţie Argeş de agresiune verbală şi are calitatea de suspect, afirmând însă că nu o cunoaşte pe această femeie.

La ieşirea de la Parchetul General, Radulescu a spus că plângerea pe numele său a fost depusă de adjunctul şefului poliţiei Argeş, care i-ar fi suspendat permisul de portarmă. Radulescu a povestit că a contestat în instanţă decizia de suspendare dispusă de poliţiştii din Argeş şi că la instanţă reprezentata IPJ ar fi încercat să discute cu un martor din dosar şi că l-a numit "deputatul mitralieră".

„Mi-a făcut plângere penală că am ameninţat-o” dar este o „scorneală ordinară”, a spus acesta, la ieşirea de la Parchetul General, unde, conform declaraţiilor iniţiale ale acestuia, fusese chemat pentru a fi audiat în calitate de martor.

„Am calitatea de suspect”, a spus el, adăugând că va face şi el plângere penală pentru „calomnie şi intimidarea martorilor”.

„Nu am văzut-o în viaţa mea niciodată, nu o cunosc pe această individă”, a susţinut acesta, înainte de a o face pe reclamantă „nesimţită”.

„O fac şi nesimţită. E o nesimţită, daca una cu şapte clase mă face pe mine medic chirurg „deputatul mitralieră” înseamnă că e o nesimţită”, a declarat liderul PSD.

Conflictul cu angajatul de la Inspectoratul de Poliţie Arges s-a petrecut la sfârşitul anului trecut pe holul Tribunalului Argeş.

În martie 2017, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş prin Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, după ce acesta a declarat într-un interviu că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească. Pe rând, poliţiştii i-au suspendat deputatului dreptul de a deţine arme, apoi i-au anulat permisul de port armă şi în cele din urmă l-au amendat cu 2.500 de lei. De asemenea, acestuia i s-au confiscat şi cele două arme pe care le deţinea. Parlamentarul nu s-a lăsat mai prejos şi a deschis în instanţă trei dosare împotriva măsurilor luate de poliţişti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite