Care este cel mai redutabil adversar al României în regiune?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Care este cel mai redutabil adversar al României în regiune?
Care este cel mai redutabil adversar al României în regiune?

La întrebarea din titlu am încercat să găsim un răspuns alături de profesorul Dan Dungaciu, fost subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe. De ce tocmai acum? Unul dintre motive poate fi şi acela că se împlinesc 70 de ani de la semnarea pactului Ribbentrop – Molotov, ale cărui efecte nu au fost încă depăşite.

Prin urmare, Dan Dungaciu va vorbi, marţi, 25 august, „La masa Adevărului”, despre modul în care ar trebui regândită relaţia României cu Federaţia Rusia. Tot atunci veţi putea afla opinia unuia dintre puţinii noştri specialişti în problematica spaţiului ex-sovietic asupra destinului Republicii Moldova, având în vedere actualul context european.

Nu vor lipsi din discuţia noastră nici referirile la atitudinea autorităţilor de la Kiev faţă de statul român, ţinând cont că Ucraina este sfâşiată între nostalgiile sovietice şi tentaţia drumului spre zona euroatlantică.

Până vom aduce în dezbatere aspectele prezentate mai sus, vă invităm, ca de obicei, să vă exprimaţi opiniile la rubrica noastră de comentarii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite