VIDEO Călin Popescu Tăriceanu, apostrofat de vizitatorii Muzeului de la Roşia Montană că ar fi intrat peste rând în muzeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, apare în imagini filmate miercuri de un cititor HotNews.ro în timp ce era apostrofat de mai mulţi vizitatori ai Muzeului Mineritului din Roşia Montană. Oamenii îi reproşează preşedintelui ALDE că ar fi intrat peste rând în muzeu.

Potrivit imaginilor, un vizitator îi spune lui Tariceanu că „este bătaie de joc”, „o mare personalitate” (ironic), iar preşedintele Senatului spune, în replică: „Nu-mi reprosaţi mie, că nu fac eu organizarea”. „La revedere dumneavoastră!”, le-a spus politicianul. 

Potrivit cititorului HotNews.ro, oamenii ar fi fost iritaţi de faptul că au fost nevoiţi să aştepte până când grupul lui Călin Popescu Tăriceanu, alături de care se mai vede în imagini şi Daniel Chiţoiu, şi-a terminat vizita în muzeu. Tăriceanu nu a răspuns la mesajul prin care reporterul HotNews.ro a cerut clarificări. Nimeni nu a răspuns la apelurile telefonice la muzeu.

Episodul de la Permise

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost filmat de News.ro pe 11 august 2016, când a mers să-şi reînnoiască permisul de conducere ocolind coada de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Bucureşti pe o uşă din curtea interioară. Acolo a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului. În tot acest timp, în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire deşi începuse programul oficial de lucru cu publicul.

Doi lucrători de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, unul având funcţie de conducere, au fost sancţionaţi cu ”mustrare scrisă”, în urmă anchetei interne privind intrarea preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, prin curtea interioară a clădirii, ocolind coada, pentru a-şi preschimba permisul auto.

A blocat o bandă pe stradă

Preşedintele Senatului, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, a fost filmat în noirmbrie 2016 în timp ce bloca o bandă de mers pentru a face cumpărături, în zona Universitate a Capitalei.

Ulterior, Tăriceanu a scris pe Facebook că a oprit la o farmacie, că nu a ştiut că circulaţia a fost stânjenită şi prezintă scuze celor aflaţi la acel moment în trafic. "Referitor la incidentul de la Universitate, aş vrea să fac următoarele precizări. Am oprit la o farmacie şi nu pentru shopping asa cum eronat s-a afirmat, fără a şti că circulaţia a fost stânjenită. Aş dori pe această cale să iîmi exprim scuzele faţă de cei din trafic.  Am discutat cu şeful de dispozitiv al SPP pentru ca această situaţie să nu se mai repete în viitor", a scris Călin Popescu Tăriceanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite