Bunică rasistă ucisă de nepot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Feraru (centru) a ajuns după gratii după ce şi-a ucis bunica
Iulian Feraru (centru) a ajuns după gratii după ce şi-a ucis bunica

Iulian Feraru (22 de ani) şi-a sugrumat bunica în vârstă de 65 de ani pentru că bătrâna nu suporta ideea că nepotul ei iubeşte o ţigancă.Orbit de furie şi de aburii alcoolului, Iulian Feraru, din Piatra Olt, i-a luat viaţa femeii care îl crescuse. Băiatul se află acum în arest şi riscă până la 25 de ani de puşcărie.

Scandalul a pornit de la reproşurile repetate ale Aureliei Stancu (65 de ani), la adresa nepotului ei. Femeia nu o suporta pe Flori, o femeie de 26 de ani din Balş, judeţul Olt, cu care tânărul trăia, pentru că aceasta este de etnie rromă. Bătrânei i-a pus capac vestea că fiul pe care urma să îl nască în curând iubita nepotului său este al altui bărbat.

Mai citeşte şi:

Marian Mihalache, reţinut pentru crimă / "Era un băiat de treabă!"

VIDEO: Celebrul “Împărat” Uțu Rohozneanu a ajuns vedetă și după gratii

Marţi seară, după ce au încasat ajutorul social, Iulian, părinţii lui şi bunica s-au pus pe băut, după care s-au luat la ceartă. Tânărul i-a dat două palme bătrânei, aceasta a căzut lângă canapea, moment în care Iulian s-a năpustit asupra ei şi a sugrumat-o. „Era beată şi m-a supărat. I-am dat o palmă şi a căzut. Am luat-o de gât ca s-o ridic şi am strâns-o. S-a luat de Flori, iar eu o iubesc pe Flori", a explicat Iulian în faţa anchetatorilor.

Băut bine şi supărat că bunica nu o place pe femeia pe care a ales-o, bărbatul a simţit nevoia să îi facă dreptate iubitei. „Iulian nu a suportat ca bunica să o jignească şi să o facă ţigancă pe iubita lui. Se certau des. A fost o crimă în numele iubirii", a precizat procurorul Eugen Iacobescu.

Se îmbătau şi se luau la ceartă

Mama lui Iulian îşi apără fiul şi spune că de vină era bătrâna, pentru că îi spunea mereu să plece din casa ei dacă vrea să stea cu iubita şi îi dădea pe toţi afară, în stradă, ori de câte ori se supăra.

„Era o persoană foarte rea şi nu îl lăsa deloc în pace. Consuma foarte des băuturi alcoolice şi îi spunea să plece din casa ei. Chiar aseară a băut după ce a luat ajutorul social şi ne-a dat afară din casă pe mine şi pe bărbatul meu. A trebuit să ne ducem la Mărghieni, de unde este soţul meu, în toiul nopţii", a povestit Mariana Feraru, mama criminalului. Şi vecinii de pe uliţă susţin varianta mamei lui Iulian.

„El era un băiat liniştit şi nu ne deranja cu nimic. Într-adevăr, se certa foarte des cu bunica lui din cauza relaţiei pe care o avea cu o fată din Balş", a spus Violeta Lican (29 de ani), vecină.

95 de amenzi pentru bătăi şi scandaluri

Cunoscuţii familiei spun că bătrâna nu suporta ţiganii din cauză că fiica ei s-a măritat cu tatăl lui Iulian, rrom din Mărgheni, trecând peste cuvântul ei. În casa din Piatra Olt, scandalurile se ţineau lanţ. Iulian Feraru avea 95 de sancţiuni din partea poliţiştilor din oraş, majoritatea pentru că îşi agresase bunica.

Prietenii lui Iulian spune că, deşi Flori nu era o frumuseţe de femeie, şchiopătând cu un picior, băiatul o iubea foarte mult. „Eu vreau să fiu cu Flori şi nu mă interesează copiii ei. Nu îl recunoşteam eu pe cel pe care îl avea în burtă, că nu era al meu, dar ea era doar a mea", a spus Iulian.

Atunci când a auzit ce a făcut iubitul ei, pe Flori au apucat-o durerile facerii. Sorocul nu i-a venit însă, aşa că tânăra s-a refugiat la rudele sale din Balş.

NU REGRETĂ FAPTA

Criminalul şi părinţii lui nu regretă fapta. „Şi el, şi părinţii lui se bucurau că a omorât-o. Nu a avut niciun regret. Acum le rămâne lor casa şi tot ce mai avea bătrâna", a spus procurorul Eugen Iacobescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite