Braşov: Accident grav între Codlea şi Hălchiu: o victimă încarcerată (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din Codlea s-au deplasat la locul accidentului
Poliţiştii din Codlea s-au deplasat la locul accidentului

În urma accidentului grav, produs în urmă cu aproximativ două ore, pe Drumul Judeţean 112 A, un bărbat de 39 de ani a fost transportat, de urgenţă, la Spitalul Judeţean pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Din primele cercetări ale politiştilor din Codlea, accidentul s-a produs din cauza victimei, şoferul unui autoturism marca Dacia Logan care aparţine firmei de pază „Scorsese Security“. „Şoferul autoturismului a intrat în depăşire, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un pom aflat pe marginea carosabilului“, a declarat Lucian Lihaciu, agent şef adjunct la Poliţia Rutieră Codlea.

Şi martorii spun că şoferul maşinii de pază este cel vinovat pentru producerea accidentului. „Respectivul m-a depăşit în curbă, a intrat în derapaj, i-au sărit bagajele din spate şi a intrat în pom“, a mărturisit Sorin Florea, şoferul unui tir care se deplasa de la Codlea spre Braşov.

Echipajele SMURD şi echipa de Descarcerare, sosite la faţa locului, l-au găsit pe şofer conştient şi l-au scos imediat dintre fiarele contorsonate ale maşinii. „Victima avea leziuni interne şi acuza dureri în zona plămânilor. S-a intervenit pentru scoaterea ei din maşină şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov“, a declarat Adrian Lăcătuşu, sergent major ISU Braşov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite