Băsescu, precum Popeye Marinarul…

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, fostul preşedinte al României, fostul mare apărător al Statului de drept, s-a luat de toartă cu fostul domn de companie şi şofer de uz personal al penalului Cătălin Voicu pe nume Şerban Nicolae, senator, pesedist şi avocat, şi împreună au făcut o nefăcută. .

Profitând de defecţiunea liberalilor care nu au fost prezenţi la şedinţa Comisiei juridice a Parlamentului, respectivii au izbutit să treacă amendamente de natură să-i amnistieze ori să le reducă pedepselor celor condamnaţi pentru fapte de corupţie. Fiindcă, aşa zicea, Băsescu, alias Popeye, că trebuie să fie salvată clasa politică de ameninţarea procurorilor.

Cu câtă mândrie şi cu câtă emfază, cu câtă convingere mimată şi-a exhibat ieri victoria la postul  său de televiziune preferat, b1 tv, dl. Traian Băsescu . Al nostru Popeye Marinarul, transformând-l în spanac pe pesedistul Nicolae, Intăritor, revigorant întru comiterea de fapte rele. Băsescu era gata-gata să o salveze astfel  pe Olive, a lui.Olive cea blondă, ameninţată de şase de închisoare. Înainte de a se duce să vorbească iar vrute şi nevrute, acompaniat de Silviu Mănăstire, Popeye Marinarul al nostru i-a dat ordin purtătorului de cuvânt al partidului său proprietate personală, o împiedicată în vorbire pe nume Magda Bistriceanu, să posteze pe facebook o înştiinţare de natură să susţină sus şi tare că amendamentele propuse de şeful ei nu sunt în folosul Elenei Udrea.

Viteaz, vorbăreţ mare, profitând de acompaniamentul lui Ion Cristoiu şi făcând cu acesta  un tandem asemănător celui format din Farfuridi şi Brânzovenescu, Şerban Nicolae s-a fudulit, s-a dat mare, şi el, însă în altă parte. Cum unde?, La TVR.

A mers până acolo dl. Nicolae încât s-a luat şi de şeful partidului din care face parte, dl. Liviu Dragnea, dar şi de premierul Grindeanu care s-au detaşat de nemernica lui iniţiativă.

Numai că astăzi s-a schimbat modificarea. Şi Băsescu, şi Nicolae se văd acum cu buzele umflate, iar duduia Olive este în pericol. Nici Cătălin Voicu, dar nici Dan Voiculescu nu mai au motivele de optimism avute ieri.

Să vedem ce vor mai inventa Băsescu şi Nicolae,asociaţi în cooperativă, spre a-şi salva din închisoare muşterii, favoriţii. Duducile blonde. Şi alte astfel de specimene.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite