Băcăuanii nevoiaşi au primit alimente de la Asistenţa Socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Pachetele conţin un pui, un baton de salam, 10 ouă, 2 litri ulei, 2 kg făină, 1 kg zahăr, 1 kg orez, bomboane, spaghete, margarină. Toate produsele au fost obţinute prin sponsorizări", a


"Pachetele conţin un pui, un baton de salam, 10 ouă, 2 litri ulei, 2 kg făină, 1 kg zahăr, 1 kg orez, bomboane, spaghete, margarină. Toate produsele au fost obţinute prin sponsorizări", a precizat Ioana Calustian, director SPAS. Serviciul specializat al primăriei a mai oferit dulciuri copiilor din centrele rezidenţiale Ghiocelul şi Armonia.

Jandarmii i-au luat în grijă pe orfani
Nici copiii şi mamele de la Centrul Maternal nu au fost uitaţi. Cei care s-au gândit la ei sunt jandarmii băcăuani. Aceştia au venit la centru încărcaţi cu pachete pentru micuţii adăpostiţi acolo împreună cu mamele lor alungate de soţi sau care nu au un cămin al lor. "A fost vorba de o contribuţie benevolă. Fiecare cadru sau jandarm angajat pe bază de contract a contribuit cu cât a dorit şi am strâns o sumă de bani din care am cumpărat dulciuri, jucării şi bucate tradiţionale de Paşte pentru persoanele aflate în acest centru. Am făcut 21 de pachete pentru toţi copiii. Este pentru prima dată când venim aici, dar intenţionăm să facem o tradiţie şi să venim la fiecare sărbătoare importantă
, a declarat purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi, căpitan Marius ţăranu. şi la Centrul Speranţa sărbătoarea Paştelui a fost mai frumoasă datorită gestului făcut de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bacău. 60 de copii din Centrul ştefăniţă au primit pachete cu dulciuri, cumpărate din contribuţia jandarmilor.
Facem acest lucru de mai bine de patru ani şi sperăm să facem acest gest ani mulţi de acum înainte", a spus purtătorul de cuvânt al IJJ Bacău.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite