Au fost trase la sorţi noile complete de 5 judecători. Cine sunt magistraţii desemnaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curtea Supremă a desemnat magistraţii care fac parte din completele de 5 
judecători pentru anul 2019. FOTO: Arhivă
Curtea Supremă a desemnat magistraţii care fac parte din completele de 5 judecători pentru anul 2019. FOTO: Arhivă

Curtea Supremă a desemnat, astăzi, prin tragere la sorţi, magistraţii care vor face parte din completele de 5 judecători în anul 2019, altele decât cele care au fost desemnate deja pe 13 decembrie şi cărora le-au fost repartizate dosare. Aceasta este a patra tragere la sorţi a completelor în ultimele luni.

Componenţa completelor

Complet 1 penal - Dragomir Iulian, Matei Ionuţ Mihai, Rus Alexandra Iuliana, Epure Constantin, Şelaru Valentin Horia.

Complet 2 penal - Cîrnaru Simona, Burnel Oana, Alexandrescu Anca Mădălina, Enescu Dan Andrei, Neniţă Simona.

* Complet 3 penal - Mela Luciana, Bogdana Ioana, Lefterache Lavinia, Foitoş Marius Dan, Iancu Ana Hermina.

Complet 1 civil - Copoiag Elena Carmen, Cîrnu Iulia Manuel, Florescu George Bogdan, Hîncu Cezar şi Canacheu Claudia Marcela.

Complet 2 civil - Macavei Sorinela Alina, Vişan Mirela, Grădinaru Blandiana, Baciu Mona Magdalena, Gherasim Elena.

 * Complet 3 civil - Paraschiv Mihaela, Brehar Paulina Lucia, Zaharia Rodica, Voicu Rodica Florica, Năstasie Veronica.

Dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajările fictive la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman va fi însă judecat de Completul 2 penal tras la sorţi pe 13 decembrie

Asta pentru că  judecătorii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii au stabilit la finele anului trecut, ca toate dosarele repartizate la completele de 5 judecători, în 13 decembrie, să fie judecate în 2019 de aceiaşi magistraţi, fără a fi repartizate din nou la noile complete care au fost  trase azi la sorţi.

Chiar dacă la ultimul termen, în aceste dosare completele au pronunţat doar amânări neadministrând probe. 

Astfel, dosarul în care este judecat Liviu Dragnea în apel va fi judecat de Simona Daniela Encean, Tatiana Lucia Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera, Rodica Aida Popa.

Preşedinta Curţii Supreme: Vă urez un an normal, în care principiile de Drept să fie repuse în adevărata lor valoare

Cristina Tarcea, şefa instanţei supreme, a declarat, joi, înainte de tragerea la sorţi a completurilor de 5 judecători pentru 2019, că speră ca anul acesta să fie unul liniştit şi normal, în care principiile de Drept să fie repuse în „adevărata lor valoare şi poziţie”.

„Vă urez tuturor un an nou mai bun, mai liniştit, mai normal şi în care principiile de drept aşa cum au fost ele predate de monştrii sacri ai Dreptului pe care eu am norocul să-i prind să fie repuse în adevarata lor valoare şi poziţie. Prin legea 304/2004 privind organizarea judiciară, cum a fost modificată prin legea 207/2018, la începutul fiecărui an, au loc procedurile de desemnare a numărului şi a compunerii completurilor de 5 judecători”, a spus şefa ÎCCJ, Cristina Tarcea, înainte de tragerea la sorţi de la Curtea Supremă.

Ştire în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite