Antrenorul de handbal Ion Ţibru, acuzat că a violat mai multe fetiţe, a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de handbal Ion Ţibru, în vârstă de 65 de ani, a fost trimis în judecată de procurorii bucureşteni, acesta fiind acuzat că 27 de infracţiuni de viol. Victimele erau minore, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani.

Concret, Ion Ţibru este acuzat de 27 de infracţiuni de viol şi 3 infracţiuni de corupere sexuală a minorilor, faţă de 7 victime minore, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Ţibru, în calitate de antrenor al unei echipe de handbal feminin, în perioada iulie 2013 - iunie 2015, profitând de împrejurările create în cadrul cantonamentelor pe care acesta le-a organizat – Costineşti, iulie 2013 şi iulie 2014; Predeal, decembrie 2014 – sau invitând minorele la locuinţa sa din Bucureşti, sub diverse pretexte (în special, acela de a merge împreună la diverse şcoli pentru a împărţi pliante pentru promovarea echipei de handbal), prin constrângere (de cele mai multe ori morală, dar şi fizică), ar fi întreţinut raporturi sexuale sau ar fi realizat alte acte de penetrare vaginală asupra acestora. 

Procurorii precizează că o parte din aceste agresiuni ar fi fost comise asupra unor minore în prezenţa altora.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Ion Ţibru se află în arest preventiv din iunie 2015. 

Antrenorul a fost însurat de două ori şi este tatăl a doi copii, un bărbat în vârstă de 40 de ani şi o fata de 11 ani, proveniţi din fiecare căsătorie.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite