Alina Bica a cerut azil în Costa Rica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, recurge la aceeaşi stratagemă la care a apelat şi Elena Udrea pentru a scăpa de posibilele condamnări în dosarele de corupţie care o vizează: a cerut azil în Costa Rica, ţară în care s-a refugiat anul trecut.

Curtea Supremă judecă, vineri, ultimul termen în dosarul privind despăgubirea ilegală a omului de afaceri Gheorghe Stelian de către Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), caz în care este implicată şi fosta şefa DIICOT, Alina Bica.

În acest dosar sunt judecaţi, pentru abuz în serviciu, opt foşti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor - Alina Bica, Crinuţa Dumitrean, Sergiu Ionuţ Diacomatu, Cătălin Florin Teodorescu, Remus Virgil Baciu, Lăcrămioara Alexandru, Oana Vasilescu şi Dragoş George Bogdan.

Evaluatorul Emil Nuţiu şi omul de afaceri Gheorghe Stelian sunt acuzaţi de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.

Foştii membri ai Comisiei din ANRP sunt acuzaţi că i-au aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, în 2011, despăgubiri pentru un teren de 13 hectare, supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite