Adrian Năstase a fost mutat "în secret" la Spitalul Penitenciar Jilava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase a fost mutat de la spitalul penitenciarului Rahova la spitalul penitenciarului Jilava
Adrian Năstase a fost mutat de la spitalul penitenciarului Rahova la spitalul penitenciarului Jilava

Adrian Năstase a fost mutat de la Spitalul Penitenciar Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, din cauza problemelor cardiace de care ar suferi. Mutarea a fost făcută pe 17 iulie, însă autorităţile nu au divulgat până acum această informaţie.  

Medicii de la Penitenciarul Rahova au întocmit un raport medical în care au scris că problemele cardiace de care suferă Adrian Năstase nu pot fi tratate în incinta spitalului lor, fiind necesar ca pacientul să fie transferat la Spitalul Penitenciar Jilava, unde va putea primi tratamentul adecvat.

Spitalul Penitenciar Rahova este dotat cu o secţie de chirurgie şi una de terapie intensivă, iar cel din Jilava este dotat şi cu o secţie de cardiologie.

Năstase este internat la Secţia de Boli Interne alături de o altă persoană privată de libertate. Conform unui comunicat de presă al Spitalului Penitenciar Bucureşti -Jilava, salonul este prevăzut cu şase paturi şi grup sanitar propriu.

Fostul premier a fos încarcerat la Penitenciarul Rahova pe 29 iunie şi a primit numărul de "încarcerare" N0049. Tot atunci el a primit şi un card unde familia şi apropiaţii aprobaţi pe listele de vizitare pot depune bani pentru ca acesta să poată vorbi la telefon sau să îşi poată cumpăra alimente.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite